Volkswagen

Nya R-Line paket för Volkswagen Golf

Golf får en ny estetik och utrustning paketet, R-Line, som approximerar vinkelrätt mot sportigaste versionerna, GTI, GTD och R. Nästan hela utbudet av Volkswagen-modeller hade redan en R-Line paket, inte och Golf, att från sig det kommer.

Hittills sportigare paket som kunde räkna med Volkswagen Golf är sporten. Den nya R-Line versionen lägger positionera sig framför allt. Det är närmast de sportigare finish, GTI, GTD och R, som kommer att fortsätta att representera toppen av optionsområdet. För nu bara i Storbritannien kommer att gynnas av detta alternativ.

För närvarande, redan har de flesta av flottan av Volkswagen detta paket. Golf var ett separat ärende eftersom det inte har det. Estetiskt de kommer att stå med tillägg av flera karakteristiska element, som stötfångare fram och bak, som presenterar en ny design, mer sportig. Den lägger även till blandningen en längre vinge ligger på toppen av bakluckan.

Till början design, R-Line paketet kommer att ha en specifik uppsättning av 17 tums hjul, Serie som får beteckningen Singapore och känd för sina fem dubbla ekrar. Interiören mottar också betydande förändringar, såsom aluminium och ett vevlager extra utrustning serie, såsom webbläsare, sportchassi eller sport framsäten, bland andra element.

Volkswagen Golf Variant 1,6 TDI 105 DSG (I): Gama, utrustning och priser

Han sänkte huven finns det bara två, den mest kraftfulla av de två bränslen alternativen. Bensin som finns i den välbekanta blocket 150 hk 1,4 TSI-teknik aktiva cylindrar, kopplar två av sina fyra cylindrar beroende på efterfrågan. De prestacionales Siffrorna påverkas inte av detta, eftersom det är i stånd att göra 0 till 100 km / h på 6,2 sekunder, med en spetshastighet av 216 km / h.

Inom området kommer det att finnas 2,0 diesel TDI är i stånd att leverera samma effekt, 150 hk. Till skillnad från tidigare denna presenterar en lägre förbrukning, är kombinerade cykel talar om 4,4 liter per 100 kilometer, enligt officiella uppgifter. Bensin för förändring kommer att vara en sju-växlad DSG, medan diesel bör överensstämma med en sex-växlad växellåda.

Just nu finns det inga priser på Spanien. Men för att positionera sig framför allt normala versioner vi talar om ett högre pris till 25,740 euro för den aktuella versionen Sport, även om det aldrig kommer att nå botten av Golf GTI pris, som för Spanien är satt till 31,990 euro. Snart kommer vi att veta mer detaljer om denna nya paketet.