Volkswagen

Volkswagen Golf GTE 2017: plug-in hybrid uppdateras

Förutom den nya Golf GTI och dess sport version har det tyska företaget förnyat sitt ekologiska estetiskt sportmodell AWG med en uppsättning av både yttre och inre förändringar inför den andra delen av sin konjunkturcykel.

Förnyelse i Golf intervallet Volkswagen Du kan inte lämna en enda sten ovänd, varför utöver grundversionen och GTI, hybrid alternativet området kunde inte vara sämre och även anta vissa kosmetiska förändringar för att helt uppgradera hela katalogen Golf signering Wolfsburg.

Med fokus främst på estetik, ny GTE 2017, liksom hans kolleger förvärvar nya exteriöra funktioner med frontprofil av pluggen blå elektriska alternativ.

Och som vi kan se på bilderna, får modellen förändringar i kroppen med sin nya stötfångare med LED varselljus integreras som en helhet med C nya strålkastare som återigen utnyttja de blå ränder som ger kontinuitet till frontgrillen med förkortningen GTE.

Fortsätter att deras försvar och genom särskilda däck för den här versionen, vi snubblat på nya LED-strålkastare och bakre stötfångaren nytt lagförslag, med en mer uttalad diffusor och aggressiva estetiska finish i en dubbla utblås på den vänstra sidan.

Inuti, liksom sin bror GTI, finner vi Påminner sport interiör men aggression som finns till förmån komfort i din körning; Därför är alla delar delas med ovan nämnda version utom information om trim, klädsel och sömmar nu blivit på ya karakteristisk blå ton av de grönaste alternativen tyska område.

Det bör nämnas, utöver sin digital instrumentering i blå ton, multimediasystem med 9,2-tums pekskärm och underhållningssystem Volkswagen Digital Cockpit nu med en mer framträdande plats i denna reestyling.

När det gäller mekanik, verkar det som Volkswagen valt inalterar sin plug-in hybrid består av en mekaniker motor 1,4 TSI 150 hk drivs med bensin och andra 102 hk elektrisk motor makt, den senare med en räckvidd på 50 km solo med 5 körlägen "E-läge", "GTE-läge", "Hold Battery", "Batterie Charge" och "Hybrid Auto".