Volkswagen

New Volkswagen Touran. Den slutliga minibuss.

Volkswagen förnyar inom och utanför dess sju-sitsig.

På sommaren återvänder intresse mot bilar som väljer familjen roligt. Den nya Touran släpps att dominera MPV segmentet sju-sitsig, och det är inte begränsat till förnya sitt utseende; Dess huvudsakliga fördel är, naturligtvis, bränsle.

New Volkswagen Touran. Den slutliga minibuss.

Touran erbjuder ett urval av sex nya bensin och common rail dieselmotorer i en effektområdet från 90 till 170 hästkrafter, med bränsleförbrukningen och utsläpp fortsätter att minska med varje generation. Sålunda når Touran 1,6 TDI Bluemotion Technology 105 hk en genomsnittlig förbrukning av 4,6 l / 100 km och emissionshastighet av 121 g / km CO2 siffror svåra att matcha ytterligare sju-sits. Bland bensinmotorer den utmärker sig för sin relation mellan konsumtion och makt, 1.2 TSI. En turbo direkt injektion 105 hk motor, som når ett vridmoment på 175 Nm, med en genomsnittlig förbrukning av endast 6,4 liter / 100 km och emissionshastighet av 149 g / km CO2.

Den yttre designen införlivas i nya DNA Volkswagen att känna igen. Även om det är en restyling av den tidigare modellen, är den främre prytt med strålkastare och en central grill som liknar de ridning Golf. Baksidan har drabbats av en mycket större redesign, belyser ljusheter anordnade horisontellt och i tvärriktningen av bakluckan parterna. De senare inkluderar en utbyggnad av den glaserade ytan och innefattande ett hydrauliskt system som minskar stängningskraften.

New Volkswagen Touran. Den slutliga minibuss.

Vidare har de egenskaper och dimensionerna hos Touran inte variera signifikant. Hans kropp, rankad med fem stjärnor EuroNCAP, behåller sin längd 4,39 m, bredd av 1,79 m och höjd av 1,67 m. Hjulhuset förblir också samma, med 2,69 m.

Touran Volkswagen formel har tjänat till att dominera den tyska marknaden för MPV. Trots sin position på europeisk nivå är inte så nära ledningen räknar Wolfsburg fabriken för att befästa sin närvaro inom den offentliga sektorn lika viktigt som unga och dynamiska familjer som tycker täta resor grupp.