Maserati

Maserati Levante GTS jagas i Italien under en testsession

Tillbaka till fånga nya Maserati Levante GTS under en testsession. Den här gången var fotograferade enheten utför ett test i Italien. Denna version av rent idrottsliga och radikala karaktär kom ut på marknaden 2018 för att möta den lik av fordon Porsche Cayenne Turbo. Det kommer att drivas av en motor som kommer att ge en ungefärlig produktion på 560 hk.

Maserati Levante GTS 2018 - spy photo

Maserati Levante spion foto GTS utför en provkörning session.

mer än en månad sedan vi publicerade de första spion bilder Maserati Levante GTS. Trident företag arbetar på en version av extrem karaktär och rent idrotts metod som gör det möjligt för italienska SUV för att klara av modeller som BMW X5 M och Porsche Cayenne Turbo. Dess utveckling pågår under en längre tid nu, vi har några nya bilder.

Den här gången våra spionfotografer har en testenhet Levante GTS samtidigt genomföra en serie tester i Italien. Jämfört med bilderna som publicerats i tidigare artikel, ser vi en märkbar förändring i både fram och kamouflage på baksidan. Det är också utspridda runt de små utomhus vinyl remsor som döljer alla hänvisningar till Maserati SUV.

Även om modellen är väl täckt, kan vi säga att kommer att bära en mer aggressiv bild tack vare större luftinlopp, en grill bikakestruktur glänsande svart färg och en ny ytterbackspeglarna Förutom specifika stötfångare i baksätet ser en takspoiler och ett avgassystem med fyra uttag. Andra detaljer som inte kan förbises är LED strålkastare teknik eller däck som kommer att lämna view bromsok sex kolvar.

Maserati Levante GTS 2018 - spy foto tillbaka

GTS-versionen av Maserati Levante kommer ut på marknaden 2018.

När det gäller den mekaniska delen, under huven på Levante GTS samma motor som driver den nya Alfa Romeo Quadrifoglio Stelvio (modell som nyligen har börjat marknadsföring i Spanien) kommer att hittas. Det är en Twin Turbo V6 2,9-liters som kommer att ge en ungefärlig produktion på 560 hk. Det kommer att modifieras för tillfället av ingenjörer det italienska företaget.

Den indikerade biturbo kommer att associeras med en automatisk växellåda ZF åtta hastighet och ett system av AWD Q4. Med denna motor kommer 2018 GTS Maserati Levante kunna accelerera från 0 till 100 km / t på mindre än 5 sekunder och når en toppfart kommer att vara runt 280 km / t.

När kommer marknaden? Lanseringen av GTS-versionen av Maserati Levante kommer att ske nästa år 2018. Det var oklart när det kommer att presenteras, men vi måste noga följa i hälarna på varumärket eftersom detta år är precis runt hörnet.

Maserati Levante GTS: varumärket redan arbetar på en mer radikal version

foton: S. Baldauf / SB-Medien