nyheter

Aaron Kaufman Gas Monkey Garage blad

Den skäggige mekaniker Gas Monkey Garage TV lämnar efter 13 års arbete med Richard Rawlings. Okänd anledning uppmanar grundare för lugn och erkänner att verkstaden består av ett team, inte bara två.

Under flera dagar på sociala nätverk ryktet Aaron Kaufman mars, head shop Gas Monkey Garage liksom kommande säsonger av Discovery Fast and Loud (DMAX i vårt territorium) serien.

Tja, Det har varit en annan partner, Richard Rawlings med ett uttalande om GMG egen hemsida som slutligen har klargjort situationen och tvivel som genereras av kunder, fans och åskådare verkstad ligger i Dallas (Texas) och hans äventyr.

I uttalandet, uppskattar Rawlings den 13 års arbete Skäggig Kaufman i verkstaden som har lidit i sitt eget kött framgång; Förutom kvalitet och personlighet skapelser sedan 2002, för sitt framträdande i tv show involverade i sedan 2012.

Dessutom, grundaren av verkstaden kräver respekt Erinrar om att företaget Det är inte bara bildas av honom och Aaron, men en stor grop besättning och personal har, gör och kommer att fortsätta att göra det möjligt skapelser Gas Monkey både offentliga och privata.

Det är okänt vad nästa projekt Kaufman och om detta har något att göra med den lilla skärmen, vilket har hänt med Jordanien och Tom Misfit Garage avfärdas eller om du arbetar från tv anonymitet, som Mathieu med sin verkstad KC KC: s Paint Shop.