nyheter

5 automatisk bil för mindre än 15.000 €

Intresserad av att köpa en bil med automatisk växellåda? På marknaden finns en mängd olika modeller som erbjuder möjligheten att utrusta en automatisk växellåda. Vi listar fem automatisk bil för mindre än 15.000 €. Det finns inga ursäkter för automatisk bilmärket.

5 automatisk bil för mindre än 15.000 euro

Samla 5 automatiska bilar tillgängliga för mindre än 15.000 €.

I specifika marknadssegment, talar om automatiska bilar Det är redan en regelbunden. Och, till exempel, när vi talar om fordon segment A, nästan alltid erbjuds en Associate varumärken med en automatisk variant. Oavsett om dubbelkoppling, automatiserad manuell, osv ... Dessa typer av växellådor stadsbor modeller bidra till att främja en trevlig och bekväm körning miljöer där vi måste ta itu med trafikstockningar, accelerationer eller inbromsning.

Även under de senaste åren har vi sett en förändring i trenden för mycket av tillverkare och märken av högpresterande modeller. Med tillstånd Porsche var först med att satsa huvudsakliga sättet PDK, många andra redan visar sin avsikt att prioritera automatiska ändringar och göra manuella växellådor passerar en andra sida. Ett exempel är den senaste nyheten om BMW meddelar förändringen adjö till manuell BMW M5 och M6.

Vanligtvis bild vi att automatiska bilar är ytterst dyrare än de som använder en sändning. Dels är det sant, men på senare tid har sett har minskat avsevärt skillnaden mellan en modell med manuell eller automatisk växellåda. Och för att bevisa det, vi ger dig en samling av 5 automatisk bil för mindre än 15.000 euro.

Kia Picanto

Kia Picanto

Kia Picanto är ett utmärkt val, acceptabel konsumtion kombineras med några intressanta funktioner.

Vi börjar vår lista över 5 automatiska bilar tillgängliga i Spanien för mindre än 15.000 euro med Kia Picanto. En välkänd av fans av asiatiska märken modell. Range Picanto i vår marknad är ganska varierande. Totalt fem bensinalternativ och två av dem finns med automatlåda. Specifikt här vi föra Kia Picanto med 1,2-liters CVVT motor med 85 hk och fyra-växlad automatisk växellåda. Fast en genomsnittlig förbrukning av 5,6 liter per 100 kilometer och CO2-utsläpp på 130 g / km. Sportig tillsammans med finish och femdörrars kropp, är priset € 11.424.

Toyota Aygo

Toyota Aygo x-citera

Toyota Aygo x-citera finish.

De små japanska som håller en nära relation med sina franska bröder smyger in denna samling på grund av prestanda som erbjuds av konsumtionen. Och Toyota Aygo vara utrustad med en Motorn 1,0-liters VVT-i med 69 hk och 95 Nm och box automatiserad manuell växellåda x-shift 5 hastighet, visar en genomsnittlig förbrukning av endast 4,2 liter per 100 kilometer och CO2-utsläpp på 97 g / km. Om det är sant att deras fördelar är inte något speciellt (acceleration 0-100 km / t på 15,5 sekunder och en topphastighet på 160 km / t), men om vi försöker att flytta från staden, lösas med lätthet. Om vi ​​förknippar denna motor för att avsluta X-play, är utgångspriset för Aygo i Spanien € 10.300.

Opel Karl

Opel Karl

Opel Karl, en av de mest effektiva tyska nytta.

Det är den enda tyska modellen hittar du den här samlingen. Detta är alternativet mest blygsam vi finner i Opel sortimentet. Den lilla Opel Karl rankas som tillverkaren nämnda super alternativ och att ta itu med sina närmaste rivaler erbjuder också en automatisk alternativ. Specifikt här rekommenderar vi Karl utrustad med en 1,0-litersmotor och 75 hk associerad med en automatisk femväxlad Easytronic och Selektiv finish. Fast en genomsnittlig förbrukning av 4,5 till 4,3 liter per 100 kilometer och utsläpp av 103 g / km CO2. När det gäller priset, är det för närvarande till försäljning från € 11.800.

Hyundai i10

Hyundai i10

Hyundai 10 kan associeras med automatisk växellåda 4 hastighet.

Och en tysk modell hade denna sydkoreanska små. Hyundai i10 serien erbjuder ett brett utbud av möjligheter. Den lilla Hyundai finns i en mängd olika alternativ, bland vilka vi finner denna inställning. en Mpi bensinmotor 1,2-liter med 87 hk bredvid en automatisk växellåda fyra hastighet och Techno finish. Resulterande i en genomsnittlig förbrukning av 6,2 liter per 100 kilometer och CO2-utsläpp på 142 g / km. Har din pris? € 14.985.

Smart Forfour

Smart Forfour Twinamic

I Motor.es försöker vi Smart Forfour med Twinamic dubbla kopplingar förändring.

Och slutligen, hamnar vi denna sammanställning med nya Smart Forfour. Den senaste generationen av små supermini har kommit stampa. Och som vi vet, de små ForTwo utgår en rad modeller, bland vilka är ForFour. I det här fallet, föreslår vi version utrustad med bensinmotor med 71 hk associerad automatisk växellåda Twinamic dubbelkoppling sexväxlad. Fast en genomsnittlig förbrukning av 4,2 liter per kilometer och CO2-utsläpp på 96 g / km. Har din pris? Kan fås från € 14.680.

Vi jämför konsumtion, utsläpp och priser

ModeloConsumo medioEmisiones CO2Precio
Kia Picanto5,6 L / 100 km130 g / km11,424 €
Toyota Aygo4,2 L / 100 km97 g / km10.300 €
Opel Karl4,4 L / 100 km103 g / km11.800 €
Hyundai i106,2 L / 100 km142 g / km14,985 €
Smart Forfour4,2 L / 100 km96 g / km14,680 €

De allra flesta priser som anges i den här artikeln rekommenderas och nästan alla av dem lika viktigt som rabatter ingår att finansiera köpet av fordonet. Må alla rabatter och / eller utveckling rådande marknads inte ingår.