nyheter

Dekk “Made in Spain”

Har du noen gang lurt på dekkmerker som produserer deres forbindelser i Spania? I denne artikkelen vil vi se på noen av de bedriftene som velger å satse på de spanske fabrikker for å produsere dekk som er på markedet.

Dekk som er gjort i Spania

Vi gjennomgår noen av de merkene av dekkene har fabrikker i Spania.

Spania er ikke bare leder listen over store bilprodusentene. Og, som vårt land står på toppen av landene med høyest antall biler produsert, så det gjør dekk. Gjennom vårt territorium, finner vi forskjellige fabrikker der merkevarer produsert forskjellige dekk vi finner i markedet.

Hva merker innsats på Spania som et sted for sin produksjon? Michelin og Bridgestone er noen av dem. Det er derfor det virket interessant å samle noen av disse merkene av dekkene vi kan definere som "Made in Spain". Jeg er sikker på at du ikke visste at noen av de første kjente internasjonale merkevarer hadde en fabrikk i Spania.

Det faktum at hoved global dekkmerker innsats på Spania som et sted å sette opp sine fabrikker Det er fordi i vårt land kan gjøres billig dekk, kvalitet og kostnad for merkevarer.

Michelin dekk

Michelin-dekk er produsert i Spania.

Michelin

i dag Michelin er en av de dekkprodusenter verdensklasse fabrikker har mer i Spania. Dessuten har det totalt fire fabrikker som vi må legge et kompetansesenter og et handelssentrum og en trening divisjon og Michelin råd. Den spanske Michelin fabrikker finnes i Aranda del Duero, Lasarte, Valladolid og Vitoria. Mer enn 8000 mennesker jobber direkte for Michelin i Spania og i vårt land, de fleste av utvalg av dekk selskapet produserer. Mer enn 85% av sine ansatte arbeid i industriell virksomhet.

Bridgestone

mens før Bridgestone Han hadde et større antall dekkplanter spredt over ulike deler av Spania. Foreløpig har merket av dekk måtte gjenoppfinne seg til den alvorlige økonomiske situasjonen som vi ser rundt år 2007, finner vi at har en fabrikk i Burgos og en annen i Puente San Miguel (Cantabria). Og snakker om dekk for kommersielle kjøretøyer, må vi også oppmerksom på at Bridgestone har en fabrikk i Basauri (Vizcaya), stedet hvor produsert dekk til lastebiler og busser.

Bridgestone dekk

Bridgestone produserer også noen av sine dekk i Spania.

Videre og når lete etter noen av disse dekkene så online, vi kan velge
av noen distributører typen
Muchoneumatico.com fordi de er en av de
Noen online dekkbutikker 100% spansk. De har mer enn 15 år
bransjeerfaring og både kapital og hovedkontor ligger i Spania. en
gjort for å ta hensyn til når du stole på noen annen distributør
dekk fransk eller tysk opprinnelse, for eksempel.