nyheter

den första ‘turbo rondeller’ installeras i Spanien (med video)

Om du trodde att rondellerna kunde inte förbättras, du mycket förvirrad. Spanien når den första "turbo rondeller"Som lovar att minska trafikstockningar. Eftersom många människor inte vet cirkulera ordentligt genom rondeller, nu får de första enheterna av snabba rondeller, som är effektivare än de gamla.

Även om det kan verka förvirrande, cirkulationen genom en "turbo rondellen" det är enkelt

Efter många års anställning och rörelse på rondeller, har många människor ännu inte förstås som flyter genom dem. För att undvika stora problem med nuvarande rondeller, Spanien når den första snabba rondellerna, eller "turbo rondeller", som har varit ett par år som anställd i olika EU-länder, som Nederländerna.

Rörelsen är mycket lik idag. Du måste bara veta exakt var vi är på väg, eftersom en gång inuti finns det inget lagligt sätt att fly. För dem som har att ta första avfarten, måste flyta genom höger körfält kommer en kontinuerlig linje förhindra transiteras genom detta körfält adentren rondellen. Endast måste ge vika för dem som transiteras inne, som för närvarande sker.

Vet vi cirkulära rondeller?

För dem som vill ta en annan väg ut än det första måste de gå in i rondellen på vänster körfält. Denna Lane skickar dig direkt till det inre, där en heldragen linje, på samma sätt som tidigare, förhindra förkortning i resor genom körfält. När hittat önskad effekt, och bara ta ska förklaras, förutom den första, är inte tillåten fångst, bör ge full cirkel för det.

Det uppskattas att med denna nya konstruktion kan undvika att nå mer än 6000 olyckor per år, inte obetydlig siffra. Det största problemet med dagens rondeller, är att många människor skära ut den spårade, det orsakar kollisioner med dem som cirkulerar i den yttre lane, är det mycket vanligt och kan orsaka inte bara olyckor men stora retention av trafik.

Som vi har sagt, många av dessa nya "turbo rondeller" De har redan genomförts i flera länder i övriga Europa, kasta bra resultat. Den första av dem alla redan är installerad i Spanien, i staden Grado, Asturias, där åtgärden har tagits med olika åsikter. Problemet är att över tiden kommer vi att se mer, eftersom deras fördelar är riktigt bra.