nyheter

Argentina GP MotoGP Valentino Rossi: “Falling Marquez har varit hans fel”

Valentino Rossi har uppgett att nedgången drabbar Marc Márquez efter touch som har haft mellan dem på den näst sista varvet av Grand Prix i Argentina MotoGP krets i Termas de Rio Hondo, har varit spanska fel.

den 110 win Valentino Rossi i MotoGP har kanske en av de mest dramatiska och spektakulära under de senaste åren, där italienska startade från åttonde position och slutade spåra och nå regerande världsmästaren, Marc Márquez, den näst sista varvet.

Även Marc Márquez uppnått mitt i karriären en fördel med mer än fyra sekunder över jagande pack med hårda bakdäck, återmonteras Rossi och slutade att uppnå seger med extra hårda däcket.

Valentino Rossi vinner GP i Argentina efter nedgången av Marc Márquez

Den spanska misslyckades med att avsluta loppet efter att ha lämnat marken för Valentino Rossi kontakt med ett varv till slutet av loppet, skulle pengar efter den italienska har avancerade.

"Det är synd att Marc var från marken, men för mig Jag tror att han gjorde ett misstag. Márquez är en ryttare som alltid satsa allt eller inget. När han passerade mig och sedan jag inte rört förstå hur jag kom tillbaka för att spela igen men kraschade. Det var synd eftersom det kunde ha varit en bra kamp ända till slutet, men det var en stor tävling".