nyheter

Vad motor skulle placera i ditt vardagsrum? 10 tabeller som skapats med motorer

Om du är en älskare av motorer med ett antal cylindrar vi visar dessa tio tabeller som skapats med stora block att du skulle ha hemma. Ta din passion till vardagsrummet, ditt rum eller någon annanstans i ditt hem är möjligt att du en tabell med ett motorblock.

stor älskande bensin brukar ta fansen hem med en affisch skala fordon, videospel (som blir mer realistiska), filmer, osv ... men om du är en av de mest passionerade och vågad att du någonsin funderat på att ge det ett steg längre så gör du en av dessa tabeller skapas från motorblock.

Du kan ge ett andra liv till motorn som många förnimmelser Han har presenterat eller till och med göra en mycket viktig kvarter för dig i ett skrotupplag. Även om du inte är en hantlangare som MacGiver du kan behöva tillgripa en artist att göra sådant arbete.

Vi visar dig dessa 10 tabeller som skapats med motorer:

1. Honda Indy V8, för älskare av japanska block

2. Mansory V8 åtföljs av en mycket speciell soffa

3. Ett konstverk som skapas med sex linje med sin kamaxel och kolv

4. Ett nattduksbord att vakna med energi

5. V10 Lamborghini för vårt vardagsrum

6. Vid mötet måste motivera deltagare

7. När endast den nakna blocket är inte tillräckligt

8. Just nu tros ha en Ducati i loungen komplicerades

9. V12 åtföljs av en turbo lampa

10. En elegant träbord med en V12 Jaguar

Dessa exempel att du redan stryker idén som skulle din ideala bord och välja vilken motorblocket. Om du tror att använda en motor fortfarande långt ifrån manuella färdigheter kan börja med något enklare som turbo-lampa åtföljer V12. med kreativitet De kan göras små och attraktiva arbeten.