nyheter

2016 Bugatti Chiron värt samma som 100 Volkswagen Golf !!

Rykten nästa hiperdeportivo Bugatti spred sig som en löpeld. Inte heller ännu har vi sett och vi visar även försäljningsdata från 2016 Bugatti Chiron sägs att detta kommer att vara värt samma som 100 Volkswagen Golf. Galen.

Ja, i detta liv finns det en marknad för allt. Medan de flesta av oss aldrig kan få ha tillgång till bil av denna kaliber är sanningen säljs. Svårt att föreställa sig vem skulle spendera så mycket pengar på en bil, 2,5 miljoner dollar, 2,3 miljoner euro. Det är det värde som förutsätts 2016 Bugatti Chiron, eller vad är det samma: priset på 100 Volkswagen Golf.

Första gången vi såg Chiron var i vårt land, och ser Veyron

Inte heller vi kommer att sakna honom. Bugatti har aldrig tillverkat bilar för massorna, hans skapelser går utöver de kända, och att i slutet av lönen. Chiron är redan i testfasen, första gången vi såg honom var i Spanien, men var kamouflerad under kroppen av en Veyron. Men nyligen har upptäckts i Tyskland, med en mycket annorlunda utseende.

Chiron är en mycket speciell modell, därför varje rykte som kommer om det sprider sig snabbt. Men Bugatti själv har fått i uppdrag att avslöja vissa tekniska detaljer i deras framtida barn. Den viktigaste av dem hänvisar till motorn. Chiron kommer att dela hjärtat av Veyron, det vill säga en quad turbo W16 åtta liter.

Bugatti kommer dock att använda ny teknik för att ta ett steg längre. Det kommer att dra fördel av en Hybrid att uppnå hastighet och galna befogenheter, nära 1500 CV-system. När det gäller prestanda bör Chiron förbättra nivåerna av sin föregångare, så 0 till 100 km / h måste göra det på mindre än 2,5 sekunder och en toppfart nära 460 km / t, eller ännu mer.

Bugatti ingen brådska att presentera sin nya skapelse. Det går långsamt palats

Sanningen är att vi inte vet varför vi är förvånade över priset, De är bara några hundra tusen euro mer än vad det kostar Veyron. Det är när du köper mer vardagliga modeller när du inser detta bibliska proportioner. Med 2,3 miljoner värt att säga att du inte bara kan köpa 100 Volkswagen Golf, men cirka 20 Mercedes S-klass 10 Lamborghini Huracán eller två Ferrari LaFerrari. Det finns ingenting.