Motorsport

Ford Focus RX 2016 Ken Block avslöjar sin Warpaint

Ken Block och Andreas Bakkerud kommer att tävla i 2016 World Rallycross Championship denna Ford Focus RS RX: Detta är den ultimata dekoration för Hoonigan Racing lagtävling, som skapats i samarbete med Felipe Pantone. Kommer du ihåg de 'Gymkhanas'?.

Det är ingen nyhet att Ken Block kommer att konkurrera med en Ford Focus RS över 600 hk i FIA World Championship rallycross 2016, men tills nu har vi inte visste warpaint som kommer att lysa i tävlingen. Detta är den sista aspekten av Ford Focus 2016 RX av Hoonigan Racing, som kommer att lotsas genom själv Ken Block och hans kamrat Andreas Bakkerud.

Vem sa 'Art bilar'? Eftersom detta är det närmaste ser du i tävlingen. Naturligtvis kan vi inte säga att Focus RS RX som kommer hoonigan Racing på spåren kommer att gå obemärkt förbi, eftersom inredningen är mycket slående medan entydig. Arbetet är för den oberoende artist Felipe Pantone, alla en referens till en värld av graffiti och gatukonst.

Med en sprayfärg i händerna, Felipe Pantone skapat åtta olika delar under åtta dagar i Hoonigan Racing anläggningar i Long Beach (Kalifornien, USA). därefter, dessa skapelser scannades och reflekteras på kroppen av RX Focus, gör sitt utseende är den du ser på bilderna: absolut omisskännlig genom sina starka färger och geometriska former.

Förutom utseendet på Ford Focus RS RX 2016 som kommer att tävla i FIA World Rallycross Championship, kommer detta konstverk också att resultera i en rad av kläder och marknadsföring inspirerade av samma motiv. Men viktigast av allt, kommer hur ges till Hoonigan och Ken Block Racing tävling i år? Vi kommer att ta reda på från den första dagen av World RX 2016, kommer att hållas i Portugal samma helg, 16 och 17 april.