Citroën

Citroen C5 2019: radikala förändringar framåt för den franska modellen

Den andra generationen av Citroen C5 leder bland oss ​​sedan 2008. Med en kommersiell liv som gränsar decenniet, är det dags att Citroën starta projektet förväntade efterföljare till det nuvarande flaggskepp det franska företaget, åtminstone i den europeiska marknaden. Vi samlar vissa uppgifter och information som är känd om efterföljaren till C5.

Citroen C5 2019 - Recreation

New Citroen C5 rekreation. Den franska varumärket redan arbetar med renovering av sitt flaggskepp.

Medan Citroen C5 Aircross ännu inte har gjort ett framträdande i den gamla kontinenten, är sanningen att fram till ankomsten i vår marknad (vilket kommer att ske nästa år 2018) titeln "flaggskepp" Citroen ägs fortfarande Citroen C5. Dock har mycket tid gått sedan den nuvarande generationen (den andra) brast i återförsäljarna.

Tiden går obevekligt och med nästan ett decennium av kommersiella livet, är det dags för en förändring. Även den franska tillverkaren i Kina fortsätter att marknadsföra det, plus de delar har Citroen C6, Europa kan inte förväntas och projektet ska starta för den nya generationen (Eller snarare efterföljare) saluförd idag modell.

Bilden som du kan se ovan motsvarar en rekreation som föregriper utseende Citroen C5 2019. En modell vars kommer ut kommer att ske någon gång under 2018. Men Vad kan vi förvänta oss av efterföljaren till C5? Den mest uppenbara förändringen av alla kommer att vara estetiskt. Hans bild radikalt bryta med linjen följt av Citroen C5 hittills.

Citroën Concept CXperience

CXperience Citroën Concept, en prototyp som kommer att påverka den nya Citroen C5.

Designen kommer att påverkas i hög grad av Citroën CXperience Concept. En intressant design övning som varumärket introducerades under förra Paris Motor Show 2016 och visar oss sin vision när det gäller salonger. Fordon avant-garde bild i kombination med den mest avancerade och innovativa teknik. Vi antar att Citroen flaggskepp förblir en saloon.

Nyligen under presentationen av Citroen C5 Aircross på Shanghai Motor Show 2017, Linda Jackson, Citroen vd sade att trots engagemang varumärket stadsjeepar och delning kommer Citroen C5 förblir Alternativet finns i området för den traditionella köparen. Den nya modellen kommer att bygga på vissa principer: effektivitet, ekonomisk mekanisk och komfort. För att maximera komfort under körning, kommer den vara utrustad med hydraulisk fjädring dämpare progressiva.

Jackson har också betonat vikten som kommer att ha utrymme för de åkande i baksätet och graden av anslutning som kommer att ge fordonet. Dessutom och även om det hade nämnt möjligheten att Citroën från drar nytta av teknik som utvecklats av Opel, särskilt den som används av den nya Insignia, verkar det som slutligen den nya Citroen C5 är en 100% Citroen.

Citroen C5 2017: priser och detaljer i den nya serien är redan till försäljning