Citroën

Citroen C3 Picasso 2017 en första titt inuti dessa nya spion bilder

  • Vi lyckades fotografera igen den nya Citroen C3 Picasso 2017 under en ny testsession.
  • I dessa nya spion bilder kan vi se en enhet Citroen C3 Picasso 2017 med knappt kamouflage, och även lämna en del av din inredning vy.

Citroen C3 Picasso 2017 - spy photo front

Framsidan av Citroen C3 Picasso 2017 har förlorat något av kamouflage.

Det kommer att vara att dra nytta av de senaste varma dagarna i augusti eller på grund av att tidsfristerna igång, men det är klart att kontinuerligt "striptease" i den nya Citroen C3 Picasso 2017. Och beviset är dessa nya spion bilder vi visar här. Utvecklingen av den nya generationen är redan en mycket framskridet stadium och beviset är att vi har fotograferat enheten har förlorat mycket av kamouflage.

Speciellt i jämförelse med de enheter som vi har fotograferas innan, inser vi att kamouflage förlorat är den tätaste, den svarta färgade vi kunde se på båda sidor och baktill. Som en nyfiken Faktum är att vi också se en testenhet som saknar taklucka, medan enheten själv jagade innan jag hade det.

Bortsett från dess förhållande till den nya Opel Meriva och tack vare förlusten av kamouflage, inser vi att den nya Citroen C3 Picasso 2017 kommer att innehålla en distinkt design. På framsidan hittar vi den typiska "look" av Citroën, som förekommer i det bakre området, där redan kan vi bättre förstå hur du släpar efter och utrusta ljus. Vi måste ägna särskild uppmärksamhet åt den nya Citroen C3, som senaste versionerna Citroën påverka nya C3 Picasso.

Citroen C3 Picasso 2017 - spy foto tillbaka

Även kamouflage är fortfarande påtaglig, så småningom förlorar.

Och eftersom vi nämnde tidigare Opel Meriva, är det också viktigt att notera att den nya generationen av Citroën C3 Picasso kommer att använda samma arkitektur samt ett stort antal komponenter. När det gäller utbud av motorer, är det för tidigt att säga detaljer, men det är ingen hemlighet staten som vi ser konst som block BlueHDi motorer och PURETECH.

När kommer marknaden? Vid tidigare tillfällen hade vi lämnat dörren öppen för en minimal chans att komma ut på Paris Motor Show i september 2016. Men ser stat där utvecklingen personligen utesluta denna presentation. Även om man vet aldrig, är kanske Citroën spelar cluelessness och hålla alla kamouflage för att hålla hemligheten med sin design.

I vilket fall som helst, presentationen av den nya Citroen C3 Picasso 2017 kommer att äga rum någon gång under det sista steget av detta år att slå återförsäljare närmaste 2017. Förresten, kom ihåg att Det kommer att byggas i anslutning till nya Opel Meriva på grund av att General Motors har i Zaragoza.

Citroen C3 Picasso 2017 - spy photo

Trots avståndet har vi uppnått fotografi av insidan av den nya C3 Picasso.

foton: CarPix