Citroën

Aircross Citroen C5 2018 avslöjade framför den nya franska SUV

Den nya Citroen C5 Aircross kommer debut på Auto Shanghai 2017 kommer att äga rum i april nästa år i Kina. Detta är en ny SUV att den franska varumärket förväntas av en prototyp som kallas Concept Aircross. Inledningsvis kommer att börja säljas i Kina senare i sommar, medan Europa kommer att anlända under hösten 2018.

Aircross Citroen C5 2018 - spy photo front

Spy foto av den nya Citroen C5 Aircross 2018. Dess front exponeras.

Under april nästa år kommer att äga rum Auto Shanghai 2017. En av de viktigaste för "Asian jätten" och att i sina senaste utgåvor, har blivit mer internationell dimension eftersom vissa av de nyheter som visas där även nå andra marknader såsom europeiska fordons händelser. En av de stora firsts som kommer att presenteras i denna auto show kommer att bli den nya Aircross Citroen C5 2018.

Den franska tillverkaren kommer att informera den kinesiska allmänheten dess nya SUV För två år sedan avslöjade Citroen just i Hall of Shanghai. Detta är Citroën Aircross Concept. Inom några dagar kommer vi att känna sin produktion version, men vi kan njuta av en försmak av dess främre tack vare detta spion foto som kommer från en gallisk medium. Dess utveckling är nästan klar.

Och så att vi kan se, kommer det att finnas många ändringar i begreppsmodellen. Dessutom kommer utseendet förblir nästan identiska. Den främre stötfångaren tillsammans med sina två stora luftintag med smala strålkastare och vissa LED-lampor för varsel är några av de mest karakteristiska detaljer. Spy foto togs på det löpande bandet Dong och PSA De är i Chengdu, huvudstad i provinsen Sichuan, som ligger i sydvästra Kina.

Aircross Citroen C5 2018 - spy photo

Citroen C5 spion foto Aircross 2018 kamouflerade under en testsession.

Han kommer att dela löpande bandet med andra SUV PSA Group marknaderna i Kina. Peugeot 4008 eller 5008, till exempel. Känd internt med koden C84, den nya Citroën C5 Aircross 2018 är monterad på PSA plattform EMP2 används i modeller som Peugeot 4008 (känt i dessa delar som 3008). Den nya C5 avsnitt Aircross delar mekaniker Peugeots SUV.

På den kinesiska marknaden skall dess mekaniska erbjudande består av en 1,6 liters turbo och en 1,8 liters turbo. Båda kommer att åtföljas av en automatisk sexväxlad växellåda. Det har också läckt ut att varumärket arbetar på en framtida hybridvariant.

Marknadsföring i Kina kommer att börja senare i sommar. Det vill säga inom ett par månader. Och även om vi fortfarande vänta på officiell bekräftelse från Citroën, den franska medier som ekar dessa spion bilder säkerställer också som kommer att produceras i Europa i fabriken som har PSA i Rennes (Frankrike) görs. Därför kommer vi att se i de europeiska återförsäljare denna nya SUV. hans ankomst i Europa kommer att äga rum under hösten 2018. Så länge källa refereras av den franska medier är rätt.

Concept Citroën Aircross

Citroën Aircross Concept, prototypen som vi väntat den franska nya C5 Aircross.

I varje fall måste vi vara uppmärksamma på nyheten att PSA
visar på Auto Shanghai 2017 att hållas från 21 till
28 April. I år kommer det att bli mycket intressant utveckling.