KIA

Kia Niro börjar EV tester innan sin debut på bilsalongen i Genève

Våra fotografer jagar bara helt elektrisk version av Kia Niro. Om bara ett par dagar sedan att plug-in hybrid version har lagts på försäljning, nu den koreanska biltillverkaren börjar testa EV Niro för att rapportera till Geneva Motor Show i mars nästa år.

Kia Niro EV kommer debut på bilsalongen i Genève i mars nästa år

Den nya Kia Niro EV har varit jagas av målen för våra fotografer samtidigt utföra tester nära centrum av FoU Kia Rüsselheim, Tyskland.

Ingen överraskning att den koreanska tillverkaren avser att lansera en helt elektrifierad version. Michael Cole tillkännagav, COO Kia Motors Europe under presentationen av Kia Stonic notera att "Vi har planer på att införa ytterligare modeller. I år Niro och plug-in hybrid och nästa år kommer vi att ha befogenhet Niro".

Test tillsammans med Kona Hyundai EV kommer de två modellerna delar mycket av tekniken och de kommer att ha samma uppsättning att Hyundai Ioniq, med en elektrisk motor 88 kW toppeffekt (120 hk) och ett litiumjonbatteri, vilket Du kan ha två effektnivåer, 39,2 kWh och 64,2 kWh, så att autonomi kan nå upp till 350 kilometer med den mest kraftfulla och cirka 150 kilometer med lägre effekt.

Koreanska crossover kommer att vara en av de första att ha tre olika framdrivningssystem, förbränning, hybridisering och elektrifiering

Además.como vi kan se på bilderna, på den vänstra sidan av grillen matarporten uppskattas, ett system med vilket Niro EV kan ladda 80% av dess batteri på mindre än 30 minuter med hjälp av en snabbladdare.

Således kan Kia tillhandahålla en modell med tre olika framdrivningssystem, förbränning, plugg och elektriska hybrid ren. från mars nästa år när Denna version förväntas göra sin världspremiär på bilsalongen i Genève.

Liksom den nya Niro PHEV, som har estetiska förändringar från version förbränning kommer den nya Kia Niro EV också har speciella funktioner som placeringen av dimljus, vars utformning och ett nytt boende som påminner om den nya Kia Stonic .

Kamouflage simulerar flykt men EV Niro inte har dem

foton: CarPix