formel 1

McLaren anställda redan vet det slutliga utseendet av MP4-32

  • Även om inte ännu bekräftat ansökningsdagen, McLaren har redan sin bil redo att presenteras.
  • Även om detta sker under andra halvan av februari, det sista laget aerodynamik och Honda motor, som ger goda resultat i testet.

Den Autosport Show samlar varje år multipla personligheter från motorn och Zak Brown Det har varit en av de mest populära namnen. Den brittiska ledare försvarar färger McLaren i Formel 1 och har blivit talesman för laget sedan hans ankomst i Woking i sista kvartalet 2016.

Brown har återigen insisterade på höger ser ut som den nya MP4-32, både visuellt och aerodynamisk. "Vi har precis avslutat dekorera bilen och jag tror att fansen kommer att vara glada över sitt utseende, både tekniskt och visuellt. Vi arbetar på att bekräfta ansökningsdagen kommer att vara innan testet Spanien i slutet av februari. Jag tror inte att ett visst datum har vi valt ännu, men redan vi har visat att pojkar och flickor på fabriken och McLaren är mycket glada över vår framtid ", Zak Brown sade på Autosport Show.

McLaren Honda kommer att leverera en motor med ny design och arkitektur för 2017

Och varje år ett stort surr skapas för att se nya bilar, men i år den nya förordningen har höjt osäkerhet oanade höjder. "När du ändrar reglerna på detta sätt innebär att någon kommer på alla och andra kommer att gå ett steg bakom. Bilarna är mycket snabb, de ser bra ut och kommer att se mer bestialiskt med dessa vingar och bredare däck".

Utförandet av den nya Honda-motor, som har ändrat sin arkitektur för att försöka vinna makt och närma sina rivaler, ser Brown ganska lovande och är mycket glada över det. "Vi har sett aerodynamik som ser bra ut, och rapporterar makt är bra, det är ett stort framsteg. Eric Boullier (sportchef) och John Cooper (finans- och Commercial Director) anställer en lång tid i Japan, så att alla fungerar riktigt bra, trycka hårt ", Han avslutade McLaren VD.

foton: McLaren F1