slangbella

Honda NSX rädda övergiven i en skog Ryssland

Den första generationen Honda NSX har räddats efter att lämnas åt sitt öde av sin ägare i flera år i ett ryskt skog. Hade länge väder kropp redan hade ett lager av mögel.

NSX under hans räddning.

En första generationens Honda NSX är inte den typ av objekt som lämnar suelan givna utomhus i en skog. Men i skogen nära St Petersburg, Ryssland, är precis vad vi kunde hitta, eftersom det här numret av silver Han har förblivit glömt år sover i bracken som växte runt dem.

Det är inte känt hur länge den har legat på denna plats, men så de har måste ha varit flera år. Den person som har räddat har visat sig tidigare ägare, som en gång upptäckt den svåra situationen för modellen, bestämde han sig för att se vem hade sålt den för att återköpa.

Honda NSX seger 1990 och hans misslyckade roll på marknaden

Från beskrivningen, NSX är utan effekt, Anledningen tycks ha övergetts. För några år sedan frågan var till försäljning för en miljon rubel, ca $ 17.000, men sedan förlorade hans spår. Fram till idag.

NSX och lysande efter en stark tvätt.

Lyckligtvis, en gång räddade bara var tvungen att ge det en bra tvätt för att avlägsna smuts, inklusive en bra lager av mögel i vissa områden, främst på grund av den extrema fuktighet. Även vinterväder måste ha varit det värsta och förmodligen har varit mer än en vinter täckt av ett tjockt lager snö.

Avsikten med den nuvarande ägaren överväger återställa den till sitt ursprungliga skick, som det kommer att vara ganska komplex i Ryssland, där man tror att det bara finns 20 enheter av denna modell, eller sälja den till någon som vill.

Den nya Honda NSX är en teknisk framgång, men en hel försäljnings fiasko

Av alla modeller av hans ålder och potential, NSX är en av de bästa alternativen för att återställa, men kommer inte ut exakt billigt eller lätt att hitta en ersättare för den ursprungliga stämnings V6-motor. Men när de är avslutade, är en modell med ett välförtjänt rykte för robusthet och tillförlitlighet, som också har en dynamisk beteende opassande av en modell av ålder och en mycket dramatisk estetik, som de verkar påverka åren. I själva verket, priserna på dessa begagnade modeller är fortfarande ganska hög.