Dacia

Dacia Duster Grand: den nya 7-sitsig Duster kommer att anlända 2018

Den nya generationen av Dacia Duster kommer laddad med ny chock 2018. Förutom att anta en ny arkitektur och ge en mer attraktiv och modern design, är en av de stora firsts att premiär den nya Duster en sjusitsversionen . Du kommer att få Grand Dacia Duster smeknamn, och liksom basmodellen, når återförsäljare 2018.

Dacia Duster 2018 - Recreation

New Dacia Duster rekreation 2018. Credit: Auto Express.

som kommer den andra generationen av den Dacia Duster är närmare vad vi tycker. Den nuvarande modellen är en av de bäst säljande SUV i Spanien (det stod på 26: e plats i rangordningen av mest sålda bilar år 2016 i den spanska marknaden) och på EU-nivå på grund av dess utmärkt värde för pengarna. Men åren väga, och det är dags för Dacia börja arbeta och kasta marknaden en helt omarbetad modell. Mer teknik, stora, attraktiva och avancerade.

men, Vad vet vi den nya Dacia Duster? Även om hans kommande ut kommer att äga rum senare i år 2017, kan vi förutse många detaljer i den nya generationen av Duster. Många av de ändringar som ska införas den populära modellen syftar till att utnyttja den ostoppbara tillväxt har SUV försäljningen på den europeiska marknaden.

En av de viktigaste nytt att premiär den nya Dacia Duster 2018 är en 7-sitsig version. Det kommer att döpt Dacia Duster Grand och det kommer att placeras som ett intressant alternativ (särskilt för dess pris) till Nissan X-Trail eller Sorento. Logiskt, att den nya generationen av Duster för en inför rymma en tredje sätesrad för två passagerare kommer att öka sin storlek från den nuvarande modellen versionen.

Dacia Duster 2018 - Recreation

Den nya Duster kommer att innehålla en sjusitsiga versionen heter Dacia Duster Grand. Det kommer att anlända i 2018.

Dacia Duster som vi kan hitta på återförsäljare mäter 4,31 meter lång och dess hjulbas ligger på 2,67 meter. Den nya generationen kommer att använda CMF-plattform och som ett resultat, kan du öka dess storlek upp till 4,50 meter lång. Deras kamp kommer också att växa några centimeter. Med denna extra utrymme att vinna i kupén och bagageutrymmet kommer att rymma den tredje stolsraden. Stammen kommer att passera 500 kubik liter i fem-sätesmodell och 650 liter i sju-sätet variant. Nu den siffran är 475 liter.

Och hur design? den nya Dacia Duster och Grand Duster Du kommer att dra nytta av en bild uppdaterad kännetecknad av ett mjukare slankare linjer och en uppsättning. Det kommer att röra sig bort från robust och tålig konstruktion den nuvarande modellen, även om skydd och försvar är fortfarande närvarande runt utsidan för att inte glömma att detta är en SUV kunna möta alla typer av vägar och utmaningar.

Motorprogrammet kommer också att få nya funktioner. Hitta nya alternativ för att spara som en 1,2 liters motor TCe för närvarande finns vi i vissa modeller av Renault. I dess specifika konfiguration för Dacia Duster 2018 Grand kasta en ungefärlig produktion på 120 hk. En annan motor som kommer att vara närvarande kommer att vara en 0,9 liter TCe 90 hk.

Dacia Duster 2018 - Recreation

En annan rekreation av nästa generation av Dacia Duster. Credit: Autoplus.

I punkt diesel, den information som publiceras
vår kollega Auto Express
De noterar att 1,5 dCi motorstopp
tillgänglig
att i stället inkorporera en 1,6 dCi med en
130 hk. Beroende på vald motor, kan vi välja box
manuell växellåda eller en automatisk pilotmanövrerad Easy-R. Det kommer att erbjudas i dragkraft
fram- och alla 4x4.

Förhandsvisning av den nya Dacia Duster 2017: detta är vad vi vet om honom