Dacia

Förhandsvisning av den nya Dacia Duster 2017: detta är vad vi vet om honom

totalrenovering för Dacia Duster: den nya rumänska SUV kommer att anlända i 2017, sitter på Renault-Nissan CMF modulära plattform. Den kommer att innehålla moderna och effektiva motorer, inklusive 1,2 TCe och växa i storlek upp till 4,50 meter lång.

Dacia Duster digital rekreation av 2017, eftersom de föreställer i AutoPlus.fr

En ny generation är på väg Dacia Duster. Efter den lilla nyheten om Dacia i Geneva Motor Show 2016, kommer nästa år att vara helt förnyas en av sina viktigaste modeller: Dacia Duster 2017 Det kommer att bli mycket mer modern, teknisk och attraktiv, inte vill lämna den etiketten låg kostnad SUV.

Till att börja med kommer den nya andra generationens Duster vara baserad på CMF modulära plattform Renault-Nissan alliansen, som redan används i många andra modeller i gruppen. Detta kommer att innebära många förbättringar, till exempel i dess dynamiska beteende eller strukturell styvhet, men det kommer att bli mer, och dess storlek kommer att växa avsevärt.

Den 2017 Dacia Duster mäter cirka 4,50 meter lång, växer med nästan tjugo centimeter från strömmen. Denna ökning kommer att marknadsföra en nya sjusitsiga versionen, Förutom standard femsitsig. Den har premiär effektiva motorer, med fokus på 1,2 TCe turbo redan erbjuds i andra modeller av Renault och den nya Mégane: den Duster kommer att erbjuda 115 eller 120 hk.

Också presenterat kommer att vara 0,9 TCe 90 och känd CV samt diesel 1,5 dCi 90 hk eller 110 hk, med manuell eller automatisk piloted Easy-R. Vi hoppas på en del av sina versioner godkända genomsnittlig förbrukning under 4 liter / 100 km: en noggrannare aerodynamik och låg vikt kommer också att samarbeta för att det.

Det kommer att erbjudas i 4x2 eller 4x4 versioner front dragkraft, och Dess utformning är en stor okänd: Lita inte för mycket av dessa digitala återgivningar som gjorts av den tyska utgåvan av Auto, eftersom det slutliga utseendet kommer att variera kraftigt. Ändå förväntar vi oss en mer attraktiv och modern stil, utan att förlora den robusthet karakteristiska modell

i Dacia Duster 2017 Vi kommer också att se en mer komplett utrustning i aktiv och passiv säkerhetsteknik, och alla kvar på mycket konkurrenskraftiga priser: dess mål är inte att konkurrera med Nissan Qashqai eller Renault Kadjar. Det kommer att presenteras officiellt 2017, men som vanligt, i Motor.es vi hoppas kunna visa framsteg i sin utveckling genom våra spion bilder.

bilder AutoPlus.fr