Renault

Renault Mégane 2016: motorer och utrustning, detaljhandel

Renault Mégane 2016 har överlämnats till naturligt i 2015 Frankfurt Motor Show, även dra nytta att presentera nya data från den kompakta, som sitt utbud av motorer och modern utrustning: vad du har i detalj.

den New Renault Mégane har gjort sin presentation stil på Frankfurt Motor Show 2015. Efter tjugo år av framgång, den franska kompakta (på spanska tillverkning) är helt förnyas i den fjärde generationen, och gör det med en mycket mer modern design, med en bred teknisk lastutrustning som gör att nya möjligheter och en rad högeffektiva motorer.

Det kommer inte att vara återförsäljare fram till början av 2016, och kommer då att veta priser Renault Megane 2016. Hittills ingen brist på nya data som visar mer i detalj, vad kan vi förvänta oss av modellen. Från och med sin exteriör design är renoveringen klar Mégane 2016 och använder det nya formspråket redan sett i andra modeller av diamant, såsom Renault Talisman 2016 själv.

med 4.359 meter lång, den nya Mégane Det är nu längre, samtidigt som lägre med 1.447 meter meter bred. Hjulbasen nu kör på 2,70 meter, medan dess spårbredd ökar till 1.591 meter vid dess främre och 1.586 meter till bakaxeln. Således mer dynamiska och muskulösa linjer betonar, tillsammans med aluminiumfälgar upp till 18 inches (Standard eller tillval).

På framsidan, där har vi den nya trapetsformade grillen med horisontella krom linjer och stor diamant logo ordförande över dess centrum. Dess främre och bakre linser hjälper lägga personlighet med sin lysande signatur. Strålkastare inkluderar LED-varselljus som C, introducerades i samma stötfångare. För sin del, bakljusen är horisontella, nästan gå i mitten av porten med logotyp.

I ovanstående utföranden, Mégane 2016 kommer att omfatta Full LED-strålkastare -dioder även för doppade och väg-, fritt synfält LED-teknik. Invändigt har Renault betalat mycket uppmärksamhet för att öka känslan av kvalitet, med flera mjukplast, mjuka material och kromdetaljer. För klädsel är tillgängliga fem olika varianter -alla i svart- kombineras med Alcantara tyg på den övre yta.

Också på sin topp slut hittar med elektrisk ländryggsjustering och uppvärmda säten i framsätena; införliva förarsätet massagefunktion. Den tvärgående axeln rum och längsgående benet av de bakre åkande har också ökat något över den tidigare modellen. hans bagageutrymme, Dessutom når nu 434 liters kapacitet.

Beroende på slutnivå eller som ett alternativ, kommer Renault Megane vara tillgängliga mycket framstående utrustning element, som en Bose ljudsystem med nio högtalare, subwoofer och digital förstärkare. Den beräknade instrumenteringen "Head-Up Display"Det kommer att bli en annan möjlighet, med den stora Touchscreen R-Link 2, finns i två versioner: 7 tum horisontellt eller vertikalt 8,7 inches, och många anslutningsmöjligheter.

En annan nyhet är den Multi Button Sense, verkar på gaspedalen och förändring (i versioner med EDC dubbla koppling förändring) över fem förinställda lägen: Sport, Normal, Comfort, Eco och
Personlig. Dessutom, Innerbelysningen kan också variera beroende på fem olika miljöerRöd, grön, blå, lila eller bruna.

Elektroniken har också roll i nya säkerhets assistenter, styra adaptiv ACC kryssning effektbroms nödsituation signaler alert oavsiktligt filbyte detektions och hastighetsbegränsningar, larm död vinkel, parkering handsfree Easy Park Assist, automatisk växellåda stråle och passage är närvarande eller backningskameran.

Vi talar om de olika 2016 Mégane Renault motorer, med krafter som sträcker sig från 90 hk och 205 hk. Initialavståndet modell kommer att bestå Energi dCi tre diesel med 90 hk, 110 hk och 130 hk. Den dCi 110 hk motor kan kombineras med boxen ändrar EDC dubbla kopplings sju växlar, eller sex-växlad manuell växellåda: i det senare fallet homologe en genomsnittlig förbrukning av 3,3 liter / 100 km och endast 86 g / km CO2.

I bensin, Energy TCe 100hp eller erbjuda 130 hk, den senare endast med sjuväxlade EDC. Kulminerade intervallet, finns den Renault Megane GT 1,6 TCe motor 200 hk och en specifik sportchassi och estetiska differentiering leds av Renault Sport.

Renault Megane GT 2016 chassi och 205 hk 4Control

Det kommer att bli mer inom en snar framtid med en Renault Megane Hybrid Assist vilket kommer att anlända i 2017 innefattande en dieselhybrid hjälper (energiåtervinning under bromsning och retardationer, rent icke-hybrid), vilket sänker bränsleförbrukningen och utsläpp till 3 l / 100 km och 76 g / km av CO2, respektive. Förr, 2016, kommer Renault Megane GT diesel, med dCi motor 165 hk och sexväxlad ändra EDC.