bil tester

Test Mazda CX-5 2017 til kundeordre

Og de er to generasjoner. Mazda fornyer mest vellykkede modellen i det gamle kontinentet. En jobb med forsiktighet er basert på å oppdatere og forbedre det vi allerede visste. Jeg har allerede testet Mazda CX-5 2017 og dette er hva jeg fant.

Etter sin første opptreden, CX-5 lanserer andre generasjon med et nytt bilde

Mazda er klare bevis for at det er å være først i noe for å lykkes. Og ikke gå med strømmen betyr å være feil. Tiden har vist seg å være riktig denne japanske merket så beundret og elsket. Deres ovner har igjen store modeller gjennom historien. Siste årene har fokusert på SUVer, og i dag fornyelse av de mest vellykkede av dem kommer til oss; den Mazda CX-5 2017 har allerede hatt anledning til å smake.

Dette er andre generasjon av bestselgende SUV Mazda i det gamle kontinentet, selv om mange kan forveksles med en dyp restyling. Sannheten er at det ikke spiller noen rolle at det ikke spiller noen rolle, fordi det de har gjort er å ta det vi allerede hadde, og forbedre den. Du tror kanskje du allerede ser så vanskelig, men sannheten er at når produktet allerede var god, bedre det uten å ødelegge det er ikke så enkelt som det virker.

Bilde 1 - Presentasjon Mazda CX-mai 2017Bilde 2 - Presentasjon Mazda CX-mai 2017Bilde 3 - Presentasjon Mazda CX-mai 2017Bilde 4 - Presentasjon Mazda CX-mai 2017

Presentasjon Mazda CX-mai 2017

Den KODO design har blitt mer enn et slagord liv, mer enn bare en designfilosofi. Det har blitt grunnlaget for alt som skaper Mazda. Når Mazda CX-5 gjorde en opptreden for første gang i sin historie premiere dette konseptet vi er vanlig. Over tid de andre modellene i huset har blitt tilpasset til det, men nå har det blitt den første som oppdaterer det, fordi det privilegiet tilhører hans yngre bror, Mazda CX-3.

Ikke at det betyr mye, fordi den mottar og passer som hånd i hanske. Siste modell allerede klart å tiltrekke seg mange kunder for deres image, og den nye har ingen tvil om at samtalen mer oppmerksomhet. Estetisk sett er den nye CX-5 kommer inn i øyet. En mer aggressiv og stilisert front som ville markere noen små lyskastere. Videre den nye er mer som prototypen han ble født, Mazda Minagi Concept, den gamle. Noe som er sjelden. Jeg må innrømme at jeg liker, og Soul Rød er fargen, ser det samme som signaturen stjerne: Mazda MX-5.

De omfatter slike små frontlykter, foran og bak

Utover front vanskelig å finne store endringer. Generelt vi står overfor den samme bilen til den bakre stolpen. Forresten, denne delen får også en liten ansiktsløftning med tillegg av nye frontlykter, som igjen tvunget til å endre bakluke og støtfanger. Det er en mer raffinert stil enn sist, men vi har fortsatt klart husker ham. For å fullføre den ytre transformasjonen må legge krom funksjoner og nye hjulsett inntil 19 inches.

Lukkede dører tilbringer tre fjerdedeler av det samme. De er ikke radikale endringer, men fant vesentlige endringer i forhold til den første generasjonen. faktisk Det gir en følelse av å ha mer kvalitet, takket være en fornyet og bedre integrerte materialer ved elementer. Denne effekten oppnås hovedsakelig med dashbordet. Satt inn før ikke veldig prangende måte, dominerer nå toppen av konsollen med en flytende effekt. Ja, passer forbedre visse områder der justeringer er ikke alle gode som ville passe til å forvente.

Så langt har jeg ikke nevnt, men Mazda CX-5 endrer neppe sin ytre handling. Men de har blitt klart å ha følelsen av at en bredere og romslig interiør. Jeg gjentar at det er en følelse, fordi med måleren i hånden er det ingen forskjell. Fem passasjerer kan reise komfortabelt, som eiendeler av disse, takket være en lastekapasitet på 506 liter minst 1,620 maks. Bare en tre-liters vekst opptjent i den doble bunnen.

Riktig indre ombygging, beste materialer og teknologi

Hvis noe har alltid likt CX-5 er for sin teknologi. Vi snakker vanligvis om de tyske fremskritt, eller graden av utstyret av disse. Men Mazda har innarbeidet i sin kultur masse systemer fra startpunktet. I den fornyede SUV Det er tre mulige nivåer av utstyr: Origin, Evolution og Zenith, og to spesielle pakker kalt: Zenith Zenith Black and White inkludert en annen estetisk preg av hans brødre.

Utstyret-pris forholdet, er det mer interessant ferdig Evolution. I denne mellomliggende punkt kan vi ha som standardelementer, slik som head-up display, den bakre parkerings kamera, detektor død vinkel, våken bakre trafikk og nevnte instrumentpanelet med syv inches og bizone og cruise control. Hvis vi ønsker mer har vi Zenith ferdig der vi vil legge til detaljer som Full LED-lykter, nettleser, elektrisk gate, nøkkelfri adgang og BOSE lydanlegg.

Den nye CX-5 har de siste fremskritt innen sikkerhet, som inkluderer tilstedeværelsen av i-ACTIVSENSE 

I mekanisk rekkevidde vil det bestå av to bensinmotorer og en diesel vil være i stand til å vise en total av fire forskjellige krefter. De berømte SKYACTIV-motorer er til stede, og minst 150 hestekrefter ordnes for diesel-versjon 2.2 liter. Den maksimale verdi er bestemt av SKYACTIV-G 2,5 194 variant hester, som for øvrig alltid kommer knyttet til et automatgir og en seks-trinns firehjulsdrift. Det vil være spesielt interessant fordi det er en nyutviklet motor med sylinder deaktiveres systemet.

Og det som normalt vil se CX-5 2017 en manuell sekstrinns girkasse og firehjulsdrift til forakselen. men Mazda har også fremstilt seks forbindelser automatgir og firehjulsdrift, Ingen låser forskjell. Hvis vi legger de mulige kombinasjoner av mekanisk og ferdig, har vi totalt 29 ulike enheter CX-5.

De SKYACTIV-motorer viser at nedbemanning er ikke nødvendig å spare

Som jeg sier er et balansert utvalg og vil tilpasse seg alle typer kunder. Den starter prisen på Mazda CX-5 2017 står på 27,270 euro. Dette er den SKYACTIV-G 2,0 165 hk med manuell girkasse, forhjulstrekk og Origin finish. Tvert imot, på den andre siden av skalaen, står SKYACTIV-D 2.2 175 hk enhet med automatgir, firehjulsdrift og Zenith hvit finish. Prisen er 42,280 euro. 

Test Mazda CX-mai 2017

Mazda er den eneste produsenten som ikke har redusert størrelsen på sine motorer. Dens SKYACTIV teknologi har gjort oss alle stiller krav om lavt sylindervolum for lavt forbruk. Ikke så, og CX-5 er et klart eksempel på dette. Og jeg sier dette fordi Hvis noe er tenkt den nye Mazda selge er å være sparsommelig og effektiv, uten å glemme den viktige verdien av komfort. Muligens den største fordelen med bilen over forgjengeren. 

Som du allerede har bestemt meg den nye CX-5 prioriterer sparing og komfort fremfor alle andre kvaliteter. Jeg forstår hvorfor denne beslutningen og konfigurasjon. Det er etterspurt av publikum, og hvis en SUV er hva du vil, dette er hva du finner i 95% av tilfellene. Hvis jeg tror den mest direkte rival av CX-5 vil raskt si at uten tvil er en tysk; Volkswagen Tiguan.

klar og enkel informasjon gjennom en blandeboks analog med digital

Hver har sine fordeler og ulemper. For eksempel i japansk design tydelig vinner, som den tyske teknologien blir mer jevnt matchet, er like plass, romslighet og komfort. Som for hans oppførsel begge er svært lik. Begge er designet for en rolig og jevn kjøring. Og til slutt hvis du ser på prisene, ikke så mye forskjell, litt billigere CX-5.

Men jeg vil ikke gå over grenene. Under den nasjonale presentasjonen Jeg hadde muligheten til å bevise at a priori presenteres som selger versjoner. På den ene siden av diesel SKYACTIV-D 2.2 4-hjulsdrift 150 hk, og for det andre den SKYACTIV-G 2.0 bensin 2-hjulsdrift 165 hk. Jeg finner det vanskelig decantarme etter én, fordi de begge har gode argumenter og noen andre treff. Men hvis du tror jeg starter det bensin.

Som de gjorde Mazda6 og Mazda3, den nye CX-5 har teknologien G-kurvekontroll for bedre svingegenskaper

Spania er et land av diesel, men overraskende det offentlige stadig avviser mer å bli vurdert skitne. I tilfelle av Mazda jeg, som mange kolleger har vi rost blokker bensin god ytelse, glatthet og drivstofføkonomi. På denne anledning jeg gjøre det igjen tilt et meget godt resultat som vil gjøre deg Plantées behovet for å kjøpe en av disse skitne diesel begge er å få oppmerksomhet.

I favør av bensin versjon, finner jeg jevn drift, trykk og lavt forbruk, stadig strammere forskjellen med diesel. Men denne gangen 165 hester testede modell jeg har innbilte litt koffeinfri. Forstått at med en slik kraft en bil av denne art bør gå mer enn nok, men nei. På skalaen er 1,380 kilo. En lavt tall for en bil av denne størrelsen, så det er ikke problemet.

Det er glatt kjører ikke bidrar til løping, komfort fremfor ytelse, som er ideelt for denne type bil

Problemet kommer fra motor og girkasse. Vi oppnå maksimal effekt ved 6000 rpm, og maksimalt dreiemoment på 210 Nm ved 4000 rpm. Det er en svært høy spin rate, og utenfor kraft er knappe. For mye. Dette vil tvinge gradvis redusere jevnt. Skam om forholdet så lenge endringen, men ja, er den tredje gjelder for nesten enhver tid. Det er endemisk ikke bare ut for å redusere CX-5 er hele næringen. Ja, har noe godt. Langs ruten, over 100 kilometer, med mye stigning og opprør veien, det gjennomsnittlige forbruket var satt til 6,7 liter per 100 kilometer. Jeg burde ikke rart at mer effektiv kjøring kan også miste offisielle merkevare forbruk, 6,4 liter. Gode ​​data.

I mellomtiden diesel er presentert spareren, men også med mer grep. I dette tilfellet hesten 150 selv som er tydelig. Balansen mellom ytelse og forbruk er mer enn oppnådd i det foregående tilfellet. I tillegg er testenheten som omfatter automatisk med seks trinn, som til å begynne med trodde det kunne veie kjøring, men i det hele tatt. Det er veldig godt tilpasset, og selv om disse ikke er den raskeste boksen verden, er sannheten som ikke er lat eller økninger eller reduksjoner. En innsats for å vurdere og jeg virkelig ville vurdere som et alternativ når kjøpe en CX-5.

Hvis vi snakker om likheter i hverandre, gjenta høy komfort på begge enhetene. Er imponerende kjøreegenskaper på en bil, selv om regnet premie, ikke slåss med disse prisene. Det har ingenting å misunne sine tyske rivaler, BMW X1 og Mercedes GLA type. Tro meg, ingenting. Ren komfort og en høy grad av intern isolasjon. Egentlig er jeg fortsatt overrasket over det. Enten ved Mazda, som har visst å lese kundeforespørsler.

Bak rattet de plukker eksepsjonelle seter, svært komfortable og cushy

På den annen side har jeg en lim for å sette begge enheter; adresse. Jeg har ingen innvendinger mot de myke retninger, men en ting er det og en annen er sendt til stede. CX-mai 2017 den ultimate synd. I byen, eller en sedat tempo, ikke et problem, men som hastigheten øker eller minske vinkelen på kurven, er problemet merkbar. I savner en stramme retning avhengig av hastigheten. Føreren får kun informasjon fra hjulene og til tider kan skape usikkerhet. 

konklusjoner

Totalt sett, CX-5 har utviklet seg veldig bra. Estetisk er det en attraktiv bil. Lukkede dører avslører en bemerkelsesverdig endring i teknologi og raffinement, selv om noen plast og justeringer bør bli mye bedre hvis vi virkelig Mazda har til hensikt å angripe de høyeste nivåene av segmentet, altså tyskerne. Til alt dette er det også en stor plass og en mer enn sjenerøs romslighet, komfort og fremfor alt at det kan likestilles med de fleste premium-modellene.

Som for oppførsel ingen tvil om at Mazda har besluttet å prioritere kvalitet og sparer rullende over alle andre detaljer. Forskjellene mellom diesel og bensin er åpenbare. Hver har sine styrker. I dette tilfellet ville jeg satse på SKYACTIV-D 150 hk til sitt beste svaret. Ja, begge er skyldig i en altfor myk retning. Så det skulle ikke forundre meg at CX-5 forble 40% av Mazda salg i Spania. Det er en modell som nødvendigvis må se om vi ønsker å kjøpe oss en C-segment SUV det liv utenfor europeisk territorium.

Ting kommer til å gå veldig bra til CX-5, en veldig klar og fornuftig innsats for segmentet

Ekspertanmeldelser

Vi likte mer

  • komfort
  • forbruk
  • utforming
  • livability

Vi likte minst

  • interiør
  • adresse
  • Svar bensinmotor

Merk: 8,3