Renault

Renault Talisman räknar sin fulla LED strålkastare

Renault lanserar ett par ytterligare teasers om den nya Talisman innan den officiella presentationen på måndag. Renault vill fängsla med den nya ser Full LED och hög kvalitet klädsel kommer att bära sin nya medelstora sedan.

den Renault Talisman hans blick ger oss några dagar innan sin officiella debut. nästa Måndag 6 juli Vi vet efterföljaren till Laguna som kommer med påfyllda energi och bryta sina band med den tidigare modellen för att erbjuda en helt annan teknisk produkt, mer premium och som konkurrerar till er med rivaler som Peugeot 508, Ford Mondeo eller nya Skoda Superb .

I den nya omgången av teasers ser utformningen av dess Full LED-strålkastare som tillval att framkalla spetsteknologi, ett urval av stoppade säten med hänvisning till komforten i din stuga och utseende förare infotainment-system R-Link 2 direkt från den nya Espace.

Renault har inte gett ännu fler spår från hans nya sedan förutom bilder som vi visar i galleriet och video som du kan se nedan, men vi oss det minsta tvivel om att den nya produkten av den franska kommer att vara en värdig motståndare för sina direkta konkurrenter.