Toyota

Toyota Verso 2014, nu till försäljning

Toyota Verso 2014 är redan till försäljning i Spanien, premiär en rad reformeras finish och motorer samt äldre alternativ utrustning. En av de viktigaste nyheterna i den nya Toyota Verso är dess diesel 1,6 D-4D 112 hk BMW motor och ursprung. Här alla officiella priser.

den Toyota Verso 2014 och det är till salu i Spanien, debuterar en ny serie med priser från 17,591 euro (inklusive avdrag och Pive planen). Två blir ytbehandlingar tillgängliga, eller Advance Comfort, lägga till fler utrustningsalternativ och ny dieselmotor, den 1,6 D-4D med 112 hk BMW och ursprung.

den Toyota Verso 115D Det är, som vi säger, den viktigaste nyheten när det gäller motorer, släppa 1,6 D-4D dieselmotor 112 hk och 270 Nm i vridmoment. Denna version ersätter den tidigare 115D 120D (med motor 2,0 D-4D 124 hk), som inte längre erbjuds i Toyota Verso 2014. Den nya motorn erbjuder lägre bränsleförbrukning och utsläpp, samt ökad jämnhet och förfining i prestanda.

sålunda, Toyota Verso 115D ackrediterar en genomsnittlig förbrukning av 4,5 liter / 100 km (8% lägre än den tidigare 120D), med CO2-utsläpp på 119 g / km, så det är befriade från skatten. med ursprung och design av BMW, Detta inkluderar liten dieselmotor Start & stanna och det har anpassats i Teknikcentrum och FoU Toyota Motor Europe, omkonstruktion många av dess element, som dess svänghjul, fästen motor eller växellåda.

andra Toyota Verso 2014 nyheter täcka utrustning. Från och med nu kommer de att finnas tillgängliga multimediasystem Toyota Touch 2 den mest avancerade (inlcudes pekskärm i färg 6,1 tum ljuduppspelning via streaming eller USB-port och Bluetooth handsfree) eller Toyota Touch & gå 2, vilket bidrar till ovanstående GPS-navigationssystem. Det är också erbjudas som tillval Toyota Hotspot, vilket skapar ett WiFi-nätverk i kupén för att komma åt Internet.

Slutligen Toyota Verso 2014 intervall Det kommer att finnas i en ny kropp färg brons Maroc, skymda hjul legering 16 eller 17 inches med ny design, indikator lågt tryck och däck nästa revision oljebyte och två nya interiör möbelläder med laterala förstärkningar.

Inga estetiska förändringar i Toyota Verso 2014, fortsätter restyling släpptes förra året, och delar sin främre kombinera med andra Toyota-modeller, inklusive den nya Auris. Toyota Verso 2014 kommer att fortsätta att tillverka i Turkiet för den europeiska marknaden, och officiella priser De är som följer: