sittplats

SEAT kommer att lansera en ny crossover 2017

Ligger under den nya SEAT Ateca har det spanska företaget bekräftat det arbetar på en ny crossover som kommer att släppas någon gång nästa år 2017. Det kommer att använda en förkortad version av Volkswagen MQB-plattformen. Får endast att erbjudas med framhjulsdrift.

SEAT Ateca

SEAT Ateca, den första SUV i historien om det spanska varumärket.

Med utnyttjande av offentliggörandet av meddelandet där SEAT har rapporterat sitt resultat för år 2015, en övning där, å andra sidan, varumärket har återvänt till vinst, PLATS har gjort detta viktiga meddelande har gått så obemärkt. vi talar om en ny SUV kommer att anlända i 2017. Och även om så länge finns inte många detaljer, kan vi förutse flera aspekter som hjälper oss att få en uppfattning om vilken typ av modell som vi möter.

specifikt, denna nya crossover SEAT kommer att anlända i ett steg 2017 är placerad nedanför den nya Ateca, den första SUV i företagets historia och nyligen kunde vi titta på live under Geneva Motor Show 2016. Beskrivs som "Crossover för alla typer av vägar", Det kommer att produceras i fabriken att varumärket har i Martorell.

2017 kommer att se en 'baby' Ateca

Men för närvarande finns det inte många officiella uppgifter, är mer än sannolikt start från grunden för nästa generation av SEAT Ibiza och därför använder sig av en förkortad version av MQB-plattformen Volkswagen. Om så är fallet, är du sannolikt att erbjudas enbart framhjuls drivsystem. Även om det är för tidigt att säga den här typen av detaljer. Personligen Jag slår vad om att AWD som tillval i vissa versioner av stoppområdet.

Ateca, den första SUV i historien om SEAT

SEAT Ateca under hans kommande ut i 2016 Geneva Motor Show.

Om vi ​​anser att presentationen av den nya generationen av SEAT Ibiza kommer att äga rum nästan säkert på Geneva Motor Show 2017, det är fullt möjligt att den nya crossover presenteras några månader senare, Kanske på 2017 Frankfurt Motor Show? I vilket fall som helst, efter återkomsten av SEAT till de fördelar, är det klart att företaget är i perfekt tid att etablera sig som ett starkt varumärke och så småningom lämna bakom turbulenta tider där den årliga förlusten standardmönster.

För att göra detta, modeller som nya SEAT Ateca, kommer nästa generation av Ibiza eller framtida crossover vara avgörande, eftersom de spelar i ett par nischmarknader där tillväxten kan vara mycket stor och antalet registreringar som rör sig årligen är mycket hög.