Aston Martin

För andra gången denna Aston Martin Vulcan sökandet efter en ny ägare

Efter ett första misslyckat försök som ska auktioneras, kommer en av tre kopior av Aston Martin Vulcan-talet i USA söker en ny ägare. Den har en mycket speciell färg yta Midnight Purple. Minns att Aston Martin byggdes bara 24 enheter av denna best som bara kan utföras på kretsarna.

Aston Martin Vulcan

För andra gången denna Aston Martin Vulcan kommer att auktioneras ut.

ungefär ett år sedan mecum Auktioner misslyckat försök att hitta ett sätt att Aston Martin Vulcan ägare vi ser i bilderna som medföljer den här artikeln. Vi står inför en av de tre enheterna i den brittiska supertillverkarspecifik som var avsedda för Förenta staterna. Han försökte först att hitta några motor rika älskare villiga att betala mellan 2,3 och 3,3 miljoner. Det var dock inte.

Nu, tolv månader senare, kommer de att försöka igen och Aston Martin Vulcan föräldralös fängsla en intresserad look. För detta nya försök kommer mecum Auktioner sänka den högsta uppskattningen till 2,7 miljoner. En mycket lägre siffra jämfört med den som anges ovan. Som en påminnelse, är det viktigt att notera att endast 24 enheter tillverkades från Vulcan.

Enheten kommer att auktioneras ut (förhoppningsvis med bättre tur den här gången) en mycket intressant exteriör yta kommer i Color Purple Midgnight. Det är den enda som målades i den skugga. Dessutom har det knappast använts sedan Det har bara 161 kilometer resan. Var elfte exemplar byggdes av killarna på Gaydon och dess inälvor är en kraftfull motor.

Aston Martin Vulcan - Rear

Endast 24 enheter byggdes Aston Martin Vulcan, en specifik superbil för kretsar.

Aston Martin Vulcan drivs av en V12 atmosfär 7,2 liter med mer än 800 hk associerad med en sekventiell växellåda XTRAC sexväxlad bakhjulsdrivsystemet. En riktig svårt odjur att tämja den står som ett intressant alternativ till modeller som Ferrari FXX K och McLaren P1 GTR. Alla modeller som spelar i en annan liga.

Dessutom Aston Martin nyligen infört anpassningsprogram AMR Pro som höjer till en ny fördelar nivå för Vulcan. En intensiv paket förbättringar som förbättrar aerodynamiska koefficienten för bilen tack vare en bodykit vilket i sin tur minskar vikt och en lätt men mycket intressant effektökning. Det paket installeras av Aston Martin Q.

Om du har ett par miljoner på ditt bankkonto och vill "Unna dig", ska du veta att auktionen där denna Aston Martin Vulcan söka nya ägare kommer att hållas i Monterey, Kalifornien (USA), mellan dagar 16 och 19 augusti.

AMR Aston Martin Vulcan Pro: ännu mer radikal och extrem