Opel

Ändra 3,0 Easytronic Opel Corsa når, Adam och Karl

Utbudet av Opel Karl, Adam och Corsa kommer snart att få den nya växellådan Easytronic 3.0. En växellåda som kommer att införas för att tillfredsställa förare som inte är vänner av rutorna helautomatiska växellådor.

Opel Karl, Adam och Corsa 3.0 Easytronic får förändring

Easytronic förändring 3,0 Karl anländer till Opel, Adam och Corsa.

Opel har meddelat att ankomsten av dess överföring Easytronic 3,0 till sina tre kompakta modeller. Snart kommer det att vara tillgänglig i intervallet Karl Adam och Corsa respektive. Mark säger att detta automatiserad manuell växellåda Det passar mycket bättre att de förhållanden under vilka dessa fordon drivs dagligen. Och ingen kan förneka att 'den naturliga miljön' är den stora staden. Platser där trafikstockningar är vårt dagliga bröd.

Många förare som köper en liten eller kompakt supermini för användning i staden hamnar dagligen upp väljer en manuell växellåda på grund av den stora prisskillnaden mellan en manuell och en annan utrustad med en helautomatisk växellåda bil. Det är där den automatiserade växellådor manual spelar in, och naturligtvis Easytronic 3,0 Det är en av dem.

den växellåda Easytronic 3,0 av Opel Den är placerad som ett mer ekonomiskt och effektivt att alternativa konventionell automatlåda. Och även om hittills inte kan nå samma nivåer av komfort under körning, de gör det möjligt att ha ett fordon med lägre bränsleförbrukning.

Opel Easytronic 3,0

Opel Easytronic 3,0

Den nya transmissionen Easytronic 3,0 Opel har förbättrats på många sätt. Det tyska företaget säger att det har förbättrat sin ledning och erbjuder nu större komfort vid tidpunkten för växling. Jämfört med tidigare generationer av andra automatiserade manuella växellådor, Easytronic 3,0 har minskat omställningstider signifikant. Dessutom, i detta fall talar vi om en överföring tillåter växling med en enkel rörelse av spaken.

Totalt fem relationer, överföring Easytronic 3,0 väljer automatiskt det mest effektiva kugghjuls beroende på situationen som vi befinner oss. Och om vi kombinerar det med funktionen start&Stopp, få mycket låga nivåer av konsumtion i stadsområden.

För att ge ett exempel på en modell som redan hade denna överföring i sitt sortiment. Opel Astra 1,0 ecoFLEX ändringen med Easytronic 3,0, ackrediterar en genomsnittlig förbrukning på endast 4,2 liter per 100 kilometer och CO2-utsläpp på 96 g / km.