Opel

Opel Vivaro Combi, nya personbilar version

Ray varumärke presenterar den nya varianten av sin förnyade kombi van, Opel Vivaro. Detta organ ger tre rader och nio utrymme för passagerare. Det erbjuds i två slag finns i området och fyra 1,6-liters dieselmotorer redan erbjuds i van.

 

Efter inställning mot Opel Vivaro i van specifikation, den tyska marken nu visa oss de första bilderna av Combi versionen av sin förnyade passagerare van. Tre rader av säten, är denna nya van kunna rymma nio passagerare.

De viktigaste skillnaderna i den här versionen är bakrutor i passagerarutrymmet och baksätet, som är två löstagbara stolar tre platser vardera. Den tredje raden har också fällbara ryggstöd för komfort / trunk utnyttjande.

När det gäller den tidigare generationen av Opel Vivaro Combi nu erbjuder detta van mer utrymme för passagerare, eftersom den nya Vivaro är längre. Kort hjulbas version mäter exakt nästan fem meter, jämfört med 5,40 lång, med längre hjulbas.

När det gäller utrustning i intervallet fler alternativ som gör vardagen mer uthärdlig, eftersom multimedia system som erbjuds IntelliLink bilar ridning intervallet eller bekväm tillgång och nyckellös start.

I den mekaniska Combi visar inte variationerna i van och erbjudanden samma 1,6-liters dieselmotorer. På ena sidan är de 90 och 115CV, medan mer kraftfulla leverera 120 och 140CV, med den egenheten att ta till dubbel överladdnings av två turboladdare, som gör dessa motorer de mest kraftfulla, elastisk och sparsam av vivaro intervall.

Den nya modellen kommer att presenteras i Commercial Vehicle Show i Hannover, som det äger rum mellan den 23 september och den 2 oktober. På den spanska marknaden utgångspriset kommer att vara 29,844 euro skatter, även om en gång tillämpas rabatter eller rabatterade skatter för yrkesverksamma, priserna sjunka mycket kraftigt.