Subaru

Subaru Outback 2018: Japanska SUV förnyas över dammen

Subaru har presenterat de första bilderna och alla detaljer i renoveringen görs på en av sina huvudpelare på den nordamerikanska marknaden. Den nya 2018 Subaru Outback är redo för sin debut på New York International Auto Show 2017. Detta är en finjustering av den ikoniska japanska SUV som att komma ikapp. Den innehåller estetiska och tekniska innovationer.

Subaru Outback 2018 - Lighthouse

Detta är utseendet på den nya Subaru Outback 2018.

Inom några dagar kommer det att äga rum i New York International Auto Show 2017, och det finns märken som går snabbt att förbereda dessa olika innovationer och Firsts som kommer att tillkännages. Subaru Det är ett av de företag de satsa på denna händelse och beviset är att de har valt att "the Big Apple" som scen för den kommande ut av den nya Subaru Outback 2018.

Även Mekaniskt hitta några förändringar (som påpekats senare), så gott som alla andra delar av japansk SUV införliva någon form av nyhet. Vi står inför en mycket intressant uppdatering som syftar till att hålla uppe den viktigaste modellen Subaru på den amerikanska marknaden. Dessutom är det den mest populära och krävde fordon.

Under det senaste året 2016 Subaru Outback var modellen av den japanska biltillverkaren mest sålda USA med 182,898 enheter registreras. Och hittills under 2017 det upprätthållit en liknande beteende, efter att ha sålt mer än 40.000 enheter fram till mars förra året, en ökning med 14,2% jämfört med samma period föregående år.

Subaru Outback 2018 - Inre

Inuti den nya Subaru Outback 2018, detalj.

Estetiskt, men Vi uppskattar inte genomgripande förändringar i bilden, Tack vare de små men många penseldrag som tar emot dess utformning förmedlar känslan av att vara i en mer modern, elegant och modern Outback. I fronten kan vi se luftintag större, en ny lägre skydd erbjuds mer motståndskraft mot eventuella effekter av stenar och andra objekt som du har på vägen, eller en ny slankare LED strålkastare.

Bortsett från utsidan och ta en titt på bilderna av interiören, ser vi att Det har förbättrat kvaliteten på den färdiga på grund av nya material som används. Nu införlivas som standard nya 6,5-tums (Den förstnämnda var 6,2 inches). Eventuellt och beroende på trim nivå set, skärmen blir 8 inches.

Subaru har arbetat hårt med att förbättra värme- och ljudisolering i passagerarutrymmet för att maximera komfort under körning. Ett tydligt exempel är den nya formen som antagits av ytterbackspeglarna och nu minska vindbrus i kabinen. Paketet sätter tonen syn säkerhetsnivåer Limited och Touring finish.

Subaru Outback 2018

Den mekaniska delen av 2018 Subaru Outback får ingen nyhet.

När det gäller de olika motorer Subaru Outback 2018, kommer det att bli förändringar. Erbjudandet är fortfarande består av en 2,5-liters fyrcylindrig boxare 178 hk (131 kW) och 236 Nm vridmoment samt en 3,6-liters 260 hk (191 kW) och 335 Nm, respektive. Båda motorerna är kombinerade med en Lineartronic automatisk växellåda CVT och ett system av AWD.

Som vi noterade i början av artikeln, nySubaru Outback kommer att presenteras under 2017 New York Auto Show, evenemang som äger rum mellan den 14 och 23 april. Det kommer att börja säljas i amerikanska återförsäljare från och med nästa sommar.