Hyundai

2018 Hyundai Santa Fe förlorar kamouflage och avslöjar intressanta detaljer

Vi återvänder för att ge den nya generationen av Hyundai Santa Fe under en testsession. Den här gången flyttade Hyundai till Spanien för att fortsätta med de olika utvecklingsstadier av sin populära SUV. Tack vare förlusten av kamouflage, är de nya och intressanta detaljer ser som det självklara inflytande som kommer att utforma den nya Kona Hyundai Santa Fe.

Hyundai Santa Fe 2018 - spy photo Side

Spy foto av Hyundai Santa Fe 2018 under en testperiod i Spanien.

Utvecklingen av New Generation Hyundai Santa Fe fortsätter i full fart. De är många år har bakom den modell som vi kan hitta återförsäljare i företaget, och en fullständig och grundlig renovering i alla aspekter är nödvändig. Under de senaste månaderna finns flera tillfällen när våra fotografer har några enhetstester med den nya Santa Fe. Återigen har vi jagade, och den här gången i Spanien.

Men jämfört med tidigare spionbilder, dessa nya ögonblicksbilder avslöja viktiga detaljer på grund av den uppenbara förlusten av kamouflage. Hyundai har drog presenningar på framsidan och därmed kan skymta några av de estetiska egenskaper som kommer idrotten den nya generationen Santa Fe. Om vi ​​ägna särskild uppmärksamhet åt dina ögon, inser vi ett viktigt faktum. Och det är inflytande kommer den nya Hyundai Kona i utformningen av nästa Santa Fe.

Dess strålkastare och LED-varselljus för fram ett mycket liknande konfiguration. Strålkastare med halvljus kommer att ligga i ett lägre läge medan strax ovanför, kommer det att finnas ett torn och skarpa band lysdioder för dagsljus. Och under strålkastarna, kommer det att finnas några små luftintag som fungerar med huvudgallret och lägre galler.

Hyundai Santa Fe 2018 - spy photo front

I detalj framsidan av Hyundai Santa Fe 2018. Det avslöjar ett visst inflytande av den nya Kona.

Kamouflage ännu inte tillåter oss att bekräfta, med tanke på denna förändring, kan vi inte stänga dörren till den nya Hyundai Santa Fe finns även okonventionella utökade försvar presenteras av Kona. Dessutom kommer huven ha flera linjer av tecken och en tunn men utsträckt luftinlopp för att skapa viss separation mellan denna del av den främre och grill.

Dessutom den nya generationen Santa Fe växa några centimeter för att skilja sig från andra modeller i sortimentet. Det kommer att öka det tillgängliga utrymmet i kupén och bagagekapacitet. Det finns också rapporter som visar en annan mycket viktig förändring. Och är att Hyundai Grand Santa Fe, kommer att ha en stuga för sju till åtta passagerare. Detta gör det möjligt för Hyundai att möta andra SUV närvarande på den amerikanska marknaden.

Hyundai vill bli den första asiatiska biltillverkaren i Europa. Lanseringen av den nya Hyundai Santa Fe kommer att vara nyckeln till att uppnå detta ambitiösa mål för den gamla kontinenten. Just nu finns det inga konkreta uppgifter om tidpunkten för ankomsten av Santa Fe, även om vi kan förvänta oss en presentation i början av nästa år.

foton: Phocarmedia