Peugeot

Peugeot 508 2019: första spion bilder av den nya generationen

Vi får fotograferas för första gången den nya Peugeot 508 2019. Lion varumärke arbetar redan på nästa generation av sin sedan. Det kommer lastat med mekaniska och tekniska utvecklingen. Det kommer att använda den modulära plattform EMP2 PSA Group. Designen kommer att påverkas av Peugeot Exalt Concept och dess komma ut kommer att äga rum under det kommande året 2018.

Pegueot 508 2019 - spy photo

Peugeot 508 spion foto av 2019.

Den mest representativa saloon finns i Lion varumärket har redan för många år bakom. Den franska modellen släpar efter jämfört med sina huvudkonkurrenter och Peugeot är medvetna om det. Den föreslagna utvecklingen av en ny generation är redan igång och dessa är bevis första spion bilder av Peugeot 508 2019 vi visar i den här artikeln.

Våra fotografer har lyckats fånga den första gången den nya Peugeot 508. Och vad vi ser viktiga förändringar framöver. Sedan Opel anger en del av PSA-gruppen efter Grand Sport Opel Insignia sedan det viktigaste fyndet i den utsedda gruppen är Peugeot 508. Med denna förnyelse där gallerna är arbets ingenjörer, 508 kan komma ikapp och utmana sina konkurrenter.

En mycket viktig aspekt av dessa spion bilder av den nya Peugeot 508 är att trots att omfattas av kamouflage, är inte lika tät som förväntat. Låt oss säga går långt avslöjats. Ett faktum som bekräftar oss avancerad projektets status. Men detta betyder inte att din presentation ska ske inom några dagar. Peugeot har hållit sig borta från kameror prototyper av nästa generation.

Pegueot 508 2019 - spy foto tillbaka

Den nya generationen av Peugeot 508 är redan på gång. Det kommer att presenteras 2018.

Tidigare i år kom vi fram till en märklig prov mule förklädd till en Peugeot 308 SW. På den tiden nämnde vi att det kunde vara fröet som skulle ge liv åt den nya 508. utnyttja den modulplattform EMP2 och dess utformning kommer att påverkas delvis av Peugeot Exalt Concept 2014. anta en mer egen linje av en fyrdörrars coupé. Således varumärket syftar till att förse den med en mer sportig, elegant och modern image.

Strax efter grundkroppen sedanmodellen som skall införas kommer att göra detsamma 508 SW, familj variant. För närvarande Peugeot 508 RXH marknadsför även, även om det återstår att se om det här alternativet finns fortfarande i den nya generationen. I vilket fall som helst kommer GT linje avslut sig ligga inom intervallet.

Tekniskt kommer det att finnas ett stort framsteg. Efter ord Carlos Tavares, VD för Peugeot, den nya 508 debut nya system Körhjälpanordning. Motorprogrammet kommer att bestå av alternativ bensin, diesel och även en plug-in-hybridvariant.

Peugeo 508 2019 - spy photo Side

Den nya Peugeot 508 kommer att erbjuda en mer elegant och sportig design.

När kommer det att presenteras? Vi måste komma ihåg att detta är första gången den nya Peugeot 508 har setts på den öppna vägen. Och även om inte har mycket tät kamouflage, är förhoppningen att hans ankomst, inte innehade fram till nästa år. Paris Motor Show 2018 kan vara den mest lämpliga för den franska salongen före sin offentliga debut händelse.

foton: CarPix