mini

MINI JCW GP framtiden kommer att närma sig barriären på 300 hk

Kol, aluminium och magnesium, tre element i det periodiska systemet som är lätt och motståndskraftig. Vanligtvis förekommer i high-end sportbilar, och kommer också att vara den mest kraftfulla MINI kommer att anlända i drygt ett år.

digital rekreation av den modell som kommer att anlända i slutet av 2018

Vissa modeller till marknaden, är det svårt att förstå vem som kan behöva MINI John Cooper Works GP, som i sin senaste utgåvan erbjuds 218 hk. Priset på 41,700 euro representerar 10.000 mer än en MINI John Cooper Works med 7 hk mindre, men med en dramatisk skillnad mellan chassit av de två modellerna, som det var mer inriktad krets till en vanlig väg och hade bara två platser front.

Analysera dessa skillnader, Det kan sägas att John Cooper Works är ett liknande namn till BMW M, erbjuder ren sportsmanship med en mer än imponerande för sin motorteknik och chassi tuning prestanda.

Den nuvarande versionen av MINI John Cooper Works erbjuder 231 hk och ett block monterat 2,0-liters Twinpower Turbo BMW källa. Det är den mest kraftfulla modellen av brittiskt märke fram till idag, men redan förbereder i München den nya GP version kommer att vara den snabbaste. BMW har för avsikt att sätta en remsa av mark till konkurrenter utan en konkurrent kunna klara.

MINI John Cooper Works GP R53, senaste utgåvan 2012.

Och är att framtiden MINI John Cooper Works GP ger ett stort steg i kraft, montering av ny fyrcylindrig 2,0 liters Twinpower Turbo B48 redan monterade på många av de modeller av den tyska marken, som i BMW 740e IPerformance där har en effekt på 258 hk. Och inte är det maximala som kan ge detta block; säkerställa tillförlitlighet kan nå upp till 270 hk, en siffra nära barriären av 300 hk effekt och att veta att den nedre gränsen effekt är satt till 250 CV för denna modell.

Och det är bara makt, eftersom det kommer att hålla inställningarna framhjulsdrift och tvåsitsiga, men det upphängningssystemet coilover och alla tillhörande elektronik kommer lämpligen justeras säkert digesting full effekt.

Den första MINI att använda kol

Men innebörden ökad effekt kommer inte att vara den enda nyhet. Det blir den första modellen av brittiskt märke som öppnar en ny era i MINI och dess segment som framtida John Cooper Works GP används aluminium, magnesium och kol i chassit och kropp att se din vikt också betydligt.

Om den tidigare modellen var redan en missil, vilket gör den norra vägen för Nürburgring på bara 8 minuter och 23 sekunder, kommer detta att vara en raket som kan minska mycket mer sant super äger gånger.

Det har en central utloppsavgas