Škoda

Skoda Superb 2015 och hitta och konfigurator

Det är en av de mest efterlängtade bilarna för tillfället. Även om vi vet att utseendet på Skoda Superb 2015 nu börjar vi känna ungefärliga prisuppgifter. Den engelska webbplats tjeckiska varumärke och visar start priserna på de olika versionerna och en konfigurator där vi ställa vår enhet.

den Skoda Superb 2015 Den presenteras med tillräckliga argument för att bli en storsäljare. Dess värde kommer att förbli branschstandard. Skoda har kunnat utveckla en utveckling av stor stil, inte bara för sin design, klart förbättrats, men all den teknik och tillhörande utrymme. 

14 organ färger kan väljas till Skoda Superb 2015

I Spanien finns det fortfarande ingen officiell prisdata, men den engelska webbplatsen för tjeckiska varumärke har redan publicerat lanseringspriser olika versioner som säljs. Även om det inte stämmer klar ja De tjänar till att få en uppfattning om de ungefärliga priser som kommer att vara i den spanska versionen, och dessa är verkligen lockande.

Nedan hittar S-kulör här vi kan definieras som Active. Dess grundpris är 18,640 pounds (26,118 euro). Senare vi behandlat SE version, eller vad som är densamma, Ambition, som har ett utropspris på 21,190 pounds (29,693 euro). De överlägsna finish börjar i vilket de kallade SE L Exec, här Elegans, från 24,220 pounds (34.000 euro).

Skoda Superb 2015. Mer exakt och teknik

Framför allt kommer att placeras, hur skulle det kunna vara annorlunda, enheten Laurent & Klement, som alltid representerat högsta möjliga lyx Skoda inuti. Engelska pris utgång kommer att vara 30,640 pounds, vilket innebär översatta till euro 43.000 euro. Som vi säger dessa priser måste fånga dem med pincett, men bör vara en tydlig hänvisning till budgetar här euro upp euro ner.

Prisskillnaden med den nuvarande generationen inte är mycket slående. Brittisk prices're vanligtvis högre än vår, så med tanke på att den nuvarande modellen för 25.500 euro, Den nya generationen skulle öka kraftigt överdrivna pris. Man bör komma ihåg att vi talar om en helt ny bil.

Interiörer varierar beroende på det valda finish, motsvarar detta Laurent & Klement

För dig som vill få tag på en av dessa, vi måste vänta lite längre. Men för att underlätta att vänta redan officiell konfigurator. Det indikerar inte priser eller extra utrustning, men vi kan justera sin image till vår belåtenhet, med ett brett utbud av kroppsfärger och hjul. Dessutom kan du se skillnaden mellan de olika bilinredning.