Škoda

Det kommer att finnas en ny Skoda Roomster, men detta skulle vara hans design

Inga nya Skoda Roomster, som den tjeckiska tillverkaren har ställt in samtliga renoveringsplaner modell. Ändå ja de nådde tillverkade flera enheter av förproduktion: detta var hans slutliga utformningen, mycket lik den Volkswagen Caddy.

Du har nyligen hade vi det: det kommer att bli en ny Skoda Roomster, som den tjeckiska tillverkaren har tvingats att göra en förändring i sin produktstrategi. Den andra generationen Skoda Roomster har avbrutits helt och inte tillverkas: på detta sätt, en modell något missförstådd av sin inställning adjö, något som avspeglades i diskreta försäljning.

istället Skoda kommer att fokusera på nya 'crossovers' och SUV, mycket mer acceptans och efterfrågan. Det första exemplet på detta är Skoda Kodiak, en kompakt SUV med fem eller sju säten blir bror, tekniskt sett, den nya SUV Seat. Därför kommer vi slösar Skoda Roomster 2016 vars utveckling var praktiskt taget klar.

Efter att ha sett Skoda Roomster 2016 spion bilder, visste vi vad vi kunde förvänta sig från denna renovering. Skulle innebära en radikal förändring i design och orientering, överger några tecken på originalitet i samband med affärs synergier och kostnadsbesparingar. Avsikten var att ge en liten och mångsidig minivan baserat på ett nyttofordon, Volkswagen Caddy.

Dessa filtreras av Autoforum.cz bilderna kommer från samma fabrik Skoda och bekräfta allt detta. Det är en pre-produktionsenhet -De tillverkades totalt 100 fordons- med den slutliga utformningen, Det visar att Skoda redan helt klar modellen innan orderingången från Volkswagen, att behöva avbryta de inte strikt prioriterade modeller för att spara kostnader som ett resultat av "escandalo Volkswagens utsläpp.

Hans utseende är inte förvånande: Front inspirerad av den nya Skoda Fabia i kroppen av Volkswagen Caddy 2015. Den nya Skoda Roomster inte skulle ha kommersiell version, fokuseras på användning som turism för passagerare, vilket ger bekvämlighet och ett överkomligt pris som dess huvudargument. Requiem for Skoda Roomster, skulle du missa det?

Skoda Roomster 2016 slutligen inte se ljuset