Škoda

7-sitsig SUV Skoda ut på en promenad

Våra fotografer har fångat en mystisk Skoda Yeti proportioner som har lite att göra med den ursprungliga modellen tester på isiga vägar. Skoda Yeti Denna unika interiör hudar enligt en ny sjusitsig SUV modell som utarbetats av den tjeckiska producenten att komplettera sitt utbud av fordon.

Vid första anblicken ser ut som en Skoda Yeti en diskret svart färg. Men snabb överblick över våra spionfotografer varnar för att detta fordon inte är en vanlig Yeti som går genom snön, men en helt annan bil, som är känd som Snowman.

Skoda Yeti enligt denna döljer nya sjusitsig SUV Skoda.

Denna speciella Yeti har ett bredare proportioner, hjulbas och är längre i allmänhet relaterade till högre skenbar höjden på kroppen. Under döljer mule i en ny sjusitsig SUV Den framställs av tillverkaren. Den, för nu kallas skoda Snowman Det kommer att tillverkas i Mlada Boleslav (Tjeckien). Januari 2016.

Den nya sju-sitsig SUV Skoda skulle baseras på de riktlinjer som skickade prototypen CrossBlue Volkswagen coupe med utseendet på en lång, robust och dynamisk SUV avsedd för sju passagerare och med 4,6 meter längd.

Som bas tar modulära plattform travers motor MQB-B / C VAG-gruppen och ett erbjudande om motorer som härrör från området för närvarande används av Octavia utom TSI och 180 hk motor som används i RS-versioner. Så vi är kvar med TSI 1,2 liter (105 hk) och 1,4 liter (140 hk) med 1,6 liters TDI (105-110 hp) och 2,0 liter av 150 hk. Tar som ett alternativ för att utrusta en DSG sju relationer.

Den nya sju-sitsig SUV kommer att anlända i 2016 Skoda drivs av TSI och TDI-motorer.

Till skillnad från dess relativa premie karaktär, kommer denna modell att försöka konkurrera med en utmärkt kvalitet / pris med andra modeller i segmentet som Hyundai Santa Fe och KIA Sorento.

Credits bilder Baldauf / Romero