Mercedes

Vad vi vet om den nya Mercedes CLC? Hans ankomst är närmare

Under hela denna artikel kommer vi att sätta på bordet alla data vi vet om den nya Mercedes CLC. En modell som skulle utvecklas Mercedes-Benz och landning på marknaden som skulle kunna äga rum fram till år 2019 skulle möta A5 Sportback Audi eller BMW 4-serie Gran Coupé.

Mercedes CLC - Recreation

Att förutse utseendet på Mercedes CLC med denna rekreation.

För några månader sedan talade vi om framtiden Mercedes CLC, en modell som vid den tiden började att spekulera med sina möjlig utveckling och idag kan vi ganska mycket anta 100% som kom ut på marknaden. Åtminstone om någon oförutsedd inte händer. Det är uppenbart att inom Mercedes-Benz planerar att ytterligare stärka sin position på den konkurrensutsatta premiumsegmentet hittade "Need" att lansera denna modell.

men, Vilken typ av fordon kommer att vara Mercedes CLC? Om du inte hade läst något om förkortningen CLC vi klargöra att vi hänvisar till en halvkombi silhuett coupé. En modell inom området Mercedes-Benz kommer att vara mellan CLA Klass och CLS Class. Baserat på den nya generationen C-Klass kommer Mercedes CLC framtiden monteras på MRA plattform.

Mercedes CLC, en rival i A5 Sportback och 4-serie Gran Coupé

Genom att dela arkitektur med C-klass, kan vi också förvänta sig en liknande utbud av motorer och komponenter därav (eller åtminstone en hel del av dem). Kan vi förvänta oss en rad-toppning AMG variant under rullen? Allt tyder på att det kommer. I det här fallet tyder all tillgänglig för oss uppgifter om att det skulle drivas av en Bi-Turbo V8 4,0 liter. För nu vet vi den kraft du kasta motorn.

Mercedes C Class

Mercedes CLC framtid kommer att baseras på den nuvarande generationen av Mercedes Class C.

För övrigt bör det noteras att namnet är bara en tillfällighet CLC med den gamla modellen med samma namn marknadsförs av företaget innan klass S Sport Coupe.

Vad rivaler skulle möta Mercedes CLC?

Även om det kan tyckas vara en lögn, som vi har sagt tidigare, Tyska marken av stjärnan inte har en närvaro i premiumsegmentet generalist där hans främsta rivaler, både Audi och BMW, erbjuder en förslag. Modeller som har klarat de tuffaste åren av den ekonomiska krisen jämfört med andra segment som har rasat.

Den framtida Mercedes CLC kom ut på marknaden för att möta sådana som modeller Audi A5 Sportback eller samma BMW 4-serie Gran Coupé. För Audi modell, vi talar om ett utropspris på € 39.150, medan 4-serie Gran Coupé BMW är till försäljning från € 40.700. Mercedes-Benz göras en gång tillgängliga för sina kunder denna modell kommer att slutföra sin närvaro i alla marknadsnischer där dess konkurrenter själva närvarande.

Mercedes CLA 2016

CLC skulle ligga ett steg över Mercedes CLA, nyligen uppdaterade.

Det kommer att komma fram till återförsäljare senare detta årtionde

Allt tyder på att Mercedes-Benz kommer att börja marknadsföra den nya Mercedes CLC vid slutet av detta årtionde. Specifikt senaste rapporterna tyder på att Det skulle presenteras någon gång under år 2019 strax efter att träffa återförsäljare. Därför antar vi att senast 2020 vid och bör vara tillgängliga i den gamla kontinenten.

foton: RM Design