Mercedes

2018 Mercedes GLA kommer att släppa den nya LED-strålkastare

  • Mercedes kompakta SUV har fångats på nytt bär nya LED-strålkastare kommer att presentera i sin ansiktslyftning.
  • Snart kommer vi att ha återförsäljare hittills Mercedes GLA kommer att vara med oss ​​för den andra halvan med estetiska, mekanisk och ny utrustning.

Mercedes kompakta SUV debuterar LED-strålkastare

den nya 2018 Mercedes GLA kommer med intressanta estetiska, mekanisk och ny utrustning. Dessa är den senaste modellen där vi ser mer kamouflage och under denna den slutliga utformningen av dess linjer bilder. Båda områdena i den främre och den bakre är dolda bakom vinyl som berättar där de externa aspekter som tar emot förändringar för att möta den andra halvan av sin kommersiella livslängd kommer att hittas.

För första gången, en prototyp av restyling väntar på kompakta SUV bär nya LED-strålkastare front som skymtar bakom ljuset kamouflage. Dessa optiska teknik och högsta kvalitet på ljus på natten finns som tillval på området Mercedes GLA. Efter fronten märkt en omdesign av dess huvudsakliga galler, som har utvunnits logotyp för att försöka gå obemärkt förbi, och en egen sport stötfångare med större luftintag, design undertecknats av Mercedes-AMG.

Om vi ​​vänder oss till stå där bakom den nya optiska ljuset efter förnyade skyltar, nya försvar som utgör utlopp för trapetsformade avgas och en starkare diffusor. Alla dessa förändringar syftar till att skapa kontinuitet i design med de senaste versionerna av Mercedes som nyligen intervallet Mercedes Klass E eller Mercedes Class A som följer direkt SUV mindre av de tre-uddig stjärna.

2018 Mercedes GLA kommer att medföra betydande förbättringar i utrustning och mekanisk

I dess inre även vi har förmånen att veta baserad nyheter Klass Mercedes 2015 som nya material, uppdaterad instrumentpanel, säten och reviderade vulkanisat knappar. Vi kommer att kunna utrusta vår enhet med nya paket omgivande belysning, ett system för infotainment med en skärm upp 8 inches, högre än de nuvarande, ny teknik anslutning (Apple + Android Car Auto Play) och den nya guiden som identifierar trötthet föraren.

Mekanisk utbudet kommer också att noggrant revideras med en global uppdatering för att möta Euro6 regler och förbättra förhållandet mellan prestanda, förbrukning och utsläpp, förbättra alla dessa aspekter. Exempelvis drivgasen 2,0 liters fyrcylindrig GLA 250 nu utvecklar 218 hk (7 hk maximal effekt). den suspension kommer att vara en annan höjdpunkt kommer du att få ändringar med möjlighet att ändra sitt beteende genom ett avsnitt enkel väljare mellan två lägen: komfort och sport.

Detta är den nya Mercedes A- 2015 och nytt

foton: Baldauf / SB-Medien