Mercedes

Mercedes-Benz GLC 2016 avslöjade i spion bilder definitiva ¿?

Den ersättning för den nuvarande Mercedes GLK är närmare än någonsin i dessa spion bilder, 2016 Mercedes GLC lärde igen nästan nakna, med knappt någon kamouflage. Baserat på klass C-plattformen, kommer denna nya Mercedes GLC bli storebror av redan kända GLA, med en sexig kropp 'crossover'.

Här är de Mercedes-Benz GLC 2016, igen. Även om inte den första (eller ens sekund) visar vi efterföljaren till Mercedes GLK spion bilder, den här gången kan vi se den igen i detalj i ett stort antal fotografier med mycket lite kamouflage i sin kropp, och även visa nära dess bakre optiska eller opublicerade detaljer som dess öppna bakluckan.

Mercedes GLC lär sin sida silhuett

Våra fotografer jagade flera testenheter Mercedes GLC, De cirkulerar i husvagnen. Dess utveckling är nu mycket nära till färdigställande och dessa enheter kan anses praktiskt pre-produktion. I några av dessa GLC metall bottenskydd på sidorna, vilket sannolikt kommer att ingå i några valfria paket de är uppskattade.

Beträffande GLK blir inte bara ett namnbyte, vilket påverkar rad nya SUV från Mercedes-Benz. Just för deras räkning har en aning: Mercedes GLC kommer att baseras på den nya C-Klass plattform, och också växa i storlek för att göra plats till Mercedes GLA, som ligger ett steg nedan och sitter i detta fall, på plattformen för klass

Mercedes-Benz GLC 2016 nästan kalt

Vi kan förvänta oss också en variera mycket lik den klass C nuvarande motorer (W205), diesel- och bensinmotorer med fyra och sex cylindrar. Vi förväntar oss också en framtida Mercedes GLC AMG, som kommer att använda V8 Biturbo 4,0-litersmotor för att slutföra området, men förmodligen kommer senare: vid lansering kan vara tillgängliga vissa AMG Sport, liknande AMG Mercedes C 450 Sport.

När det gäller dess utformning, 2016 Mercedes GLC kommer att vara mycket mindre vinkel än den aktuella GLK, starkt kritiserat i detta avseende, och skall ärva stilen av de senaste modellerna av märket, med mjukare och dynamisk med en front där dess stiliserade strålkastare och galler linjer kommer att vara huvudpersoner. Den officiella lanseringen är mycket nära, och det kommer att ske under de kommande månaderna, före utgången av detta 2015.

Mercedes planer på 2015

Credits bilder Baldauf / Romero