Nissan

Nissan Qashqai Nismo: En version möjligt och nästan nödvändigt, men osannolikt

Den Qashqai Nismo versionen är en av de modeller som riskerar att bli en myt, eftersom allt prat om men aldrig verkar komma.
Oavsett vad de säger de senaste ryktena flera år nu, skulle denna sport version passar fint in i det nuvarande utbudet av C-SUV.

Recreation Qashqai Nismo.

Den Qashqai Nismo är en av de modeller som Han har talat länge i år, men det har aldrig kommit. Sedan den första generationen av den populära kompakta SUV har spekulerats denna sport version, men fortfarande hoppas vi.

Den senaste rapporten som verkade ha någon foundation Det är daterat mer än tre år sedan, när konsekvent det ryktas ankomsten av flera modeller till Nissan Nismo intervall. Men även om många hade redan satt ett datum för ankomsten av modellerna, tjänsteman märket vägrade till mitten av 2015.

I denna rekreation kan vi se hur den nuvarande Qashqai får en djup idrotts makeup, väl överens med sina linjer, benägna att denna typ av behandling.

Nissan Rogue Sport, American Qashqai. Den senaste nya modellen.

Även om en version som troligen inte kommer att få se, Spekulation det fortsätter i den riktningen, och sanningen är att det skulle vara ett intervall alternativ med mycket känsla.

Den Qashqai passerar för den mest framgångsrika kompakta SUV-marknaden, och vi finner olika prestacionales alternativ i premiumsegmentet spektrumet, så att erbjuda en version på ett så lönsamt som Qashqai är inte orimligt intervall.

Och inte bara vi tror att det beror på att Juke, en crossover mindre storlek, kom att njuta av, men eftersom Qashqai hade råd, med tanke på dess enorma roll i segmentet. Om vi ​​kan hitta versioner av BMW X1 upp till 231 hk, Varför inte Qashqai?. Absolut inte har siffrorna för 130 hk diesel versionen, men någon version Nismo gör.

foton: Automedia