Nissan

Nissan GT-R horisont Paul Walker i ‘Fast & Furious 4’, såldes för en miljon euro

Nissan GT-R R34 ledande Paul Walker "En Todo Gas 4" Det är nu bjuds ut till försäljning på en stratosfäriska priset: en miljon euro. Denna Nissan GT-r Skyline är symbolisk av serien av filmer "snabb & Furious"Och efter döden av Paul Walker, har sitt pris skjutit i höjden. Vill du veta lite mer?.

Vad är speciellt med detta Nissan GT-r Skyline? Det skulle förmodligen vara en av många, om inte för att det leddes av Paul Walker "En Todo Gas 4"Den fjärde delen av saga "snabb & Furious". Och efter den tragiska död i en bilolycka av Paul Walker, har den kaliforniska skådespelaren blivit nästan en myt, så det är inte konstigt att allt som har med det att öka i värde exponentiellt.

Filmen serien kommer att fortsätta med 'A Todo Gas 7', vilket har försenat dess release fram till april 2015 men förmodligen den lucka av Paul Walker är oersättlig. Denna Nissan GT-R R34 utfördes av Walker "En Todo Gas 4", och det är nu till försäljning genom GT-A International till en Priset på en miljon euro. Uppenbarligen är detta priset så högt på grund av sin historia i "Full gas"Liksom den intima relationen mellan bilen med Walker själv.

ändå denna Nissan GT-r Skyline är inte en kopia någon. Förutom att ha haft sin ögonblick av ära på den stora skärmen, sport det en rad förändringar som gör det en värdig bil beredd just för att visas i "snabb & Furious" genom hela rätt. 

Har säkerhetsbur, sportchassi NISMO, intercooler Turbonetics, armeringsjärn i främre torn aluminiumfälgar Volk Racing RE30 19-tums högkvalitativ broms Rotora griparvävmaskiner sex och fyra kolv för främre och bakre axeln, respektive, aerodynamiska kit och NISMO sportavgassystem, OMP stolar med femgradig selar, ratt Momo, Nismo metallpedaler, head-up display med PC instrumentbrädan eller ta bort sina baksätet.

En lång rad ändringar endast delvis motivera det höga priset begärs GT-A International för GT-R R34. Uppenbarligen tar sitt höga värde fördel av död Paul Walker, utan som en tröst, en halv miljon euro som efterlyser honom kommer att gå till välgörenhet Reach Out Worldwide, som förvaltas i livet av Walker själv. Bilen fortfarande är till salu, och ligger i München (Tyskland).

Du kanske också är intresserad av: Den imponerande bilsamling Paul Walker och Roger Rodas, video