Nissan

Till salu Nissan Skyline GT-R 34 i fjärde delen av Fast & Furious

Sagan om Fast and Furious filmer (All gas) har blivit en av de längsta och mest framgångsrika i historien om film. Nu börjar säljas en Nissan Skyline GT-R 34 som används i den fjärde delen. Priset varierar mellan 750.000 och 5 miljoner euro.

Ibland kan en film saga går bortom alla inbillade situation. Leveranser, sex nu, Fast and Furious har blivit några av de mest sedda filmerna genom tiderna. Ryan O'Connel och Dominic Toreto var två karaktärer som har korsat utanför vita duken. Nu ett företag av klassiska bilar sätter på rea en Nissan Skyline GT-R 34 den andra delen.

Bilen är fläckfri. Endast 6000 kilometer visas på vägmätaren. Under huven hittar vi den underbara biturbo sexcylindriga och 2,6 liters deplacement. Prestanda på banken figuren uppnås genom denna best är 550 hk. Det är förenat med en manuell växellåda sexväxlad fyrhjulsdrift.

Skyline är en bil inte mycket vanligt i Europa. Produceras under ingen överdriven efterfrågan förblev de flesta enheter i Japan. Vissa vänster exporteras, men inte många, så det har blivit ganska en modern klassiker och inköpspriser stiger kraftigt år efter år. Inte heller är vi överraskade med tanke på bilens prestanda.

Den här gången var 2009 års modell som används i den fjärde filmen saga. Här sena Paul Walker visade sina körkunskaper kämpar ansikte mot ansikte med henne, på den tiden, rival Vin Diesel. Det märkliga är att många Skyline film, gjord på chassi kopior av gamla VW Bettle mest visas, men detta är 100% original och äkta.

Den imponerande samling bilar Paul Walker och Roger Rodas, video

Det är därför det tyska företaget som specialiserat sig på klassiska bilar, är GT-A International säljer nu särskild enhet. Priset är okänd. Men ett team av värderingsmän, mycket ifrågasatta, har uppskattat att med tanke på sällsynthet bilen och låg körsträcka talar om en prisklass mellan 750.000 och 5 miljoner euro. En hel del pengar, utan tvekan.

Omedvetna om allt detta, Detta följs av förverkligandet av den nya filmen, den sjunde, som kommer att släppas i april nästa år. För nu vet vi bara några detaljer på bandet, men medan vi visar den första officiella trailern. Tvivel uppstår när personifierar Paul Walker, som du minns dog i en trafikolycka med en halv skytte att slutföra.