Nissan

Rekreation: Kommer 2017 Nissan Pulsar som ny Tiida i Kina?

Den restyling Nissan Pulsar ger en ny touch av frisk luft till den kompakta modellen. Dess front antar en mer vågad design i linje med utseendet på senaste Nissan X-Trail som ny Qashqai eller.

Nissan Tiida kunde förutse den nya designen Press

I dag kan vi ge dig en rekreation av vad som skulle vara Nissan Pulsar efter passage genom quirógrafo för en ansiktslyftning. Den nya kompakta utseende japanska antar den nya identiteten av varumärket som en främre stötfångare mer muskulär, stamnätet större, den klassiska V krom i mitten ser logotyp, trimmar lamporna och spotlights nytt ljus signatur.

Har vi avancerade Tiida nya Pulsar?

Gaza vinner också robusthet och sportighet en stötfångare vars spänning linjer accentueras och en diffusor nu kroppen färg. Inne i kabinen vi hittar nya detaljer som kromad ram som nu omger mittkonsolen rektangulär bas, nya centrala luftintag även krom kanter och större pekskärm eliminera knappar på instrumentpanelen.

Interiören i kinesisk kompakt verkar en uppdatering av den europeiska modellen med få förändringar

Låt inte detta lura kan modellera redan bekant för dig. Detta är den Nissan Tiida som det har nyligen införts i Kina, en marknad som normalt sådana fordon är oftast av sämre kvalitet till vad vi ser omkring här för att tävla i det hårda segmentet kompakt användbarhet De utkämpar en hård kamp för dessa delar. Vi måste dock överlämna denna modell eftersom Den har en mer modern design än vår Pulsar och också mer modern interiör. Så det ser ut som en europeisk modell kundfokuserad den genomsnittliga kinesiska.

Vi satsar föryngring Nissan Pulsar 2017 du kommer klara konstruktion Tiida föra vår marknad med några skillnader när det gäller detta. Även om de verkar identiska, delar de många komponenter, är det faktum att Den Tiida är tillverkad i Kina (Guangzhou) för sin egen marknad anpassas till lokala kund smak, medan Pulsar Europa lämnar anläggningen med tillverkaren installerad i Barcelona för hela regionen.

Den kinesiska modellen erbjuds med en 1,6-liters bensinmotor Start-system&Stanna upp och valfri automatisk växellåda medan den europeiska har möjlighet att kombinera en bensinmotor -DIG-T 1.2L 1.6L 115 hk eller 190 hk eller diesel ett -dCi 115 hk, alla med Start-system&Sluta med en automatisk eller manuell förändring och 4 olika utföranden.

Vill du Pulsar 2017 såg det?