videor

Video Alla bilar Dubai Polis

Återigen, Dubai polisen och avundsvärd fordonsflotta är ett problem. Vid detta tillfälle, kan vi veta i detalj många av sina bilar i den här videon. Räkna på några av de dyraste och exklusiva super i världen tillverkas av Bugatti, Ferrari, Lamborghini eller McLaren bilar Dubai polisen väcka avund.

Dubai, var oljedollar Han flyter på nära håll, är förmodligen en av de mest representerade bil skatteparadis om superdeportivos dyrare, kraftfull och unik. den Dubai Police Det är ett bra exempel, och dess flotta av fordon och vi har talat många gånger, men nu vet vi närmare med detta video.

Detta är, med all sannolikhet, första gången en utomstående har kunnat få tillgång till garaget näring Dubai polisen, där dessa fordon lagras och dokumenteras på video, för vår glädje och beundran. uppenbarligen, De flesta av dessa sporter är inte vana att patrullera eller polisjakt gatorna i Dubai, men i grunden dess huvudsakliga syfte är att locka utseende, som en bra reklam för den arabiska emiratet själv.

Dessa sporter används också för att representera polisstyrka i välgörenhetsarbete i utställningar och "ansluta" med medborgare i emiratet. Bland dess flotta, finner vi som mest framstående exemplen på detta Bugatti Veyron nyligen gått, tillsammans med andra smycken som Aston Martin One-77, McLaren MP4-12C, Ferrari FF, Lamborghini Aventador, Audi R8 eller Mercedes-Benz SLS AMG.

Men om allt detta inte är tillräckligt, det finns mer. Ja, bland de Polisbilar Dubai också de verkar en Roush Ford Mustang, en Bentley Continental, en Nissan GT-R, en Brabus Mercedes G63 AMG, en Chevrolet Camaro eller en BMW M6 Gran Coupe. Listan är nästan oändlig, och i den här videon tar vi en titt. Men kommer Dubai, oasen av super i vildmarken?