land Rover

En titt in i Range Rover Sport 2018 med mekanisk hybrid

Land Rover fortsätter att arbeta på den förväntade utvecklingen av den nuvarande generationen av Range Rover Sport. Brittisk SUV kommer att få en stor ansiktslyftning för att släppa en mer modern och aktuell bild, tillsammans med en förnyelse av dess mekaniska avsnitt. I dessa nya spion bilder visar vi inne i Range Rover Sport 2018. Hybridmodellen fotograferas.

Land Rover fortsätter att arbeta på den förväntade uppdatering
Range Rover Sport. Det är inte första gången vi fotograferade viktigt
förnyelse kommer att drabbas den brittiska SUV och kommer att vara en realitet inom
några månader. Men med dessa nyheter
spion bilder
våra fotografer har uppnått under en av sessionerna
Winter görs av ingenjörer av märket, kan vi veta
nya och intressanta detaljer.

På vindrutan på denna prototyp kan vi se ett klistermärke med blixt. Vi är i Range Rover Sport 2018 hybrid mekanik.

Först notera att Range Rover Sport 2018fotograferade använder en hybrid mekanisk. Det är det första vi har lyckats "kasta" handsken och dekalen finns högst upp på vindrutan förråder honom. Den uttryckliga varning med en väl Ray varnar för att detta är en elektrifierad fordonsmekanik. Detta förhindrar att fel händer kan manipulera fordonet när den är parkerad.

Minns att Land Rover är ett av de varumärken som har valt den 'hybrid diesel "och för närvarande Range Rover Sport finns på återförsäljare i en konfiguration med förbränningsmotor 3,0-liters SDV6 och kastar en effekt på 354 hk. Tack vare sina hybridmekanik Land Rover SUV kan accelerera från 0 till 100 km / t på 6,7 sekunder. Kommer det att bli förändringar i hybridversionen? Jo det verkar som det kommer, annars skulle du inte göra tester med ett fordon utrustat med den här typen av mekanisk prototyp.

När det gäller spion bilder tidigare publicerade vi fortfarande inför en kraftigt kamouflerad modell som syftar till att dölja och / eller dölja de förändringar som kommer att drabbas sin design. Trots kamouflage vi kan förutse att stora förändringar kommer att finnas på en ny front, där hittar vi en omgjorda stötfångaremed en modifierad galler och nya strålkastare.

Range Rover Sport 2018 - spy foto tillbaka

Spy Foto Range Rover Sport 2018 under en vintertestsession.

I det första fallet, finner vi en
pekskärm större än den som används av den nuvarande modellen och
Han undvaras fysiska kontroller. Och när det kommer till rutan
instrumentering, kommer att lämna de klassiska rattar för att göra en övergång till
digital.

Baktill plus en omdesignad stötfångare gör också ett framträdande en grupp optisk reviderade. Allt i linje med förändringar i fronten. Bortsett från utsidan och fokusera på bilden av det inre, om vi förutom påse chips du skulle äta testpilot, inser vi snabbt att stora förändringar kommer att fokusera på skärmen infotainmentsystem samt instrumentpanelen.

När kommer det att presenteras? Det finns för närvarande ingen bekräftad för den kommande ut av den nya Range Rover Sport datum, men aktuell information, och titta på fotograferade prototyper antar vi att så snart att presenteras på bilsalongen i Frankfurt 2017 i september . Det kommer att nå marknaden senare i år eller i början av nästa.

Den 2017 Range Rover Sport SVR går en promenad med ny bild

foton: Automedia