nyheter

Lewis Hamilton krasjer hans Pagani Zonda LH i gatene i Monaco

Det er merkelig at en mann vant til å kjøre i høye hastigheter lider en ulykke i byen. Dette er hva som skjedde med Lewis Hamilton, som har lidd en ulykke med sin Pagani Zonda i Monaco.

Lewis Hamilton er den slags offentlig karakter du elsker eller hater. Ingen gjennomsnittet. Eksentrisitet i kontrast til alvoret og motet som viser opp til en bil. Imidlertid har hans ferdigheter ikke overgitt ham til å lide en Pagani Zonda ulykken med bare LH i verden, travle gatene i Monaco.

Bilde lastet opp av @jordan_adamsinsta på Instagram-profil

Tilsynelatende ulykken skjedde i en av de elitister gatene i Monaco hovedstad. Ifølge kommunisere noen midler, Ulykken skjedde ved 03:30 i morgen ikke innebære alvorlige skader for noen av de involverte, men det har ikke blitt avslørt hvordan kollisjonen skjedde.

Hvis du husker for noen dager siden Lewis Hamilton kansellert Uforklarlig en av de mange publisitet hendelser som det er kontraktsmessig forpliktet til å delta. Ingen visste årsaken til dette fraværet og mange spørsmål om å kjøre opp neste Grand Prix i Brasil, så piloten måtte komme ut og si hva var problemene som hadde oppstått ham.

Gjennom sin Instagram-profil, engelsk rapportert at en ulykke, vi snakker om akkurat nå, og han hadde en sykdom veldig stille de siste dagene. Ikke noe alvorlig, og det har ikke hindret ham fra å starte turen til Brasil, der helgen neste kamp igjen for Victorien, men frigjort fra press for å vinne mesterskapet.

Zonda LH er unik i verden av ledende lilla maling

Retur til ulykken. Si sikkert at det de fleste beklaget de fattige Hamilton er å ødelegge, eller i det minste skade, en av hans mest elskede skapninger, det Engangs Pagani Zonda LH. Beundring for denne bilen er svært høy, og det er ikke uvanlig rundt i gatene i Monaco ham, bosted for piloten selv gjøre sporadisk galskap av at det gjør oss delere. Til slutt, en annen ulykke i hans tjeneste.