Lamborghini

Lamborghini presenterar sin nya hemsida och on-line konfigurator

  • Lamborghini förnyar sin digital bild och detta presenterar den nya versionen av sin webbplats och on-line konfigurator.
  • Slutligen kommer den spanska versionen av webbplatsen för Lamborghini, men just nu översätts inte allt innehåll.

Lamborghini - ny webbplats

Lamborghini lanserar ny hemsida. Och slutet är på spanska.

Lamborghini förnyar hela sin digitala bilder och för detta har den italienska företag med säte i Sant'Agata Bolognese presenterade ny version av sin webbplats samt on-line konfigurator. En mer modern grafik, bilder och innehåll med renoverats för att erbjuda en bättre kundupplevelse och digital besökare Lamborghini webbdesign.

Jämfört med föregående webbsida har de använts lysande färger som bakgrund med en enda hemsida som rullar vertikalt som om det vore en tidskrift. I alla tider har vi försökt att skapa en visuella effekter genom att sätta in audiovisuellt innehåll såsom ny video och bilder med hög upplösning modeller av märket.

Och nu med version spanska! Vi kan äntligen njuta av en spansk version av Lamborghini webbplats. Bara att gå till hemmet för att automatiskt omdirigeras till den spanska versionen url sätt. Och även om just nu inte allt översatt innehåll är ett stort steg som lockar spansktalande kunder.

Lamborghini - ny konfigurator på nätet

De har också presenterat den nya versionen av sin online konfigurator. Med fler möjligheter till anpassning.

Men inte bara talar om en ny version av sin webbplats, har Lamborghini använt införandet av denna nya design för att aktivera nya och förbättrade online-konfigurator. En konfigurator som nu ger oss möjlighet att konfigurera varje detalj i Lamborghini Aventador eller Lamborghini Huracan. Det erbjuder ett bredare utbud av anpassningsalternativ jämfört med den tidigare versionen av märket konfiguratorn.

Innehållet har också förbättrats. Beviset på detta är nytt avsnitt 'varumärke' som tillåter oss att följa historien om Lamborghini. Det har också gjort samma sak med avsnittet "Motorsport"Och du kan nu få tillgång till en helt blogg som kommer att uppdateras med jämna mellanrum med nyheter av alla slag, från nya utsläpp till Lamborghini resultat i tävlingar där det är verksamt.

Slutligen Lamborghini blir en mer social varumärke ge alla sina profiler på sociala nätverk. Vi ser att det italienska företaget finns i tio sociala nätverk. Från klassiska nätverk som Facebook till kinesiska Weibo eller Pinterest.