Škoda

Skoda Superb 2015, disse nye bildene videre oss ditt design

Skoda fortsetter å snakke med sin nye Superb, som vil bli fornyet helt forme sin tredje generasjon. Det vil bli presentert i februar 2015. Den nye Skoda Superb delvis oppdaget i disse bildene lekket på forhånd hvor du vil se utseendet på front og sideprofil, og en skisse av forprosjektet.

Etter en første spion bilder, som vi viste dere hva med masse kamuflasje i kroppen sin, Skoda Han viste noen bilder mer enn nye Superb form "offisielle", Du kan også se i bildegalleriet av denne artikkelen. Egentlig var det samme enhet (merk påmelding) uten ennå å gi opp sin ytre kamuflasje, men nå kan vi gå et skritt videre.

Først fanget bilder av Skoda Superb 2015

Dette er de første bildene av Skoda Superb 2015 naturlig. Det er sant at, som vanlig i disse teasers på forhånd, kan du ikke se i detalj utformingen av bilen og heller ikke sees fra forskjellige vinkler, skjuler mer enn det viser, men i det minste kan vi gi første titt på forsiden og sideprofil.

Filtrert av den tsjekkiske autoforum.cz siden kan du se en veldig rent design front, frontgrill med vertikale spiler og krom grensen svært lik den premiere i den nye Skoda Fabia. Selv om den tsjekkiske produsenten er ikke veldig glad i radikal endring eller revolusjon i design, ja det setter en ny tilnærming til sine design med litt mer lidenskap og spenning, og samtidig beholde den tradisjonelle enkelhet av merkevaren.

Skoda VisionC Concept

Med frontlykter i LED-teknologi for kjørelys tar det en hovedrolle i sin sideprofil (med en veldig rett midje linje og en søyle bredde C) tydelig inspirert kupé gjetning. Skoda har også gitt ut en skisse utformingen av den nye Superb, hvor vi kan se fra forfra, og som skiller seg som prototypen Skoda VisionC Concept har påvirket utformingen av sin nye sedan.

Det vi kan fortelle deg er at Skoda Superb 2015 Det vil bosette seg i MQB modulplattformen, dele mye av komponentene med den nye Volkswagen Passat. Selv om en liten økning i størrelse, opp til ca. 4,85 meter lang, er dens totale vekt reduseres med ca. 75 kg, sammenlignet med den foregående generasjon.

5 grunner til å kjøpe Volkswagen Passat 2015

Den nye Superb vil også holde den innovative løsningen for bakluken, dobbel åpningsmuligheter, blir ledsaget av nye teknologiske løsninger, suspensjoner eller som et adaptivt system Skoda MirrorLink å koble en smarttelefon, og den hadde premiere i den nye Fabia. 

For den offisielle lanseringen vil måtte vente til februar, å være til stede da, kort tid etter, i løpet av Geneva Motor Show 2015 men sikkert vil vi ha flere nyheter før. I midten av 2015 vil gå på salg.