Volkswagen

Volkswagen CC 2017, fullstendig renovering siden av saloon coupé

  • Den nye generasjonen av Volkswagen CC kommer i 2017.
  • I disse spion bilder, Volkswagen sedan coupe vist i sine tester på amerikanske veier.
  • Modellen vil debut et nytt navn som symboliserer en kursendring.

Volkswagen CC er allerede en veteran i produsentens katalog Wolfsburg: presentert i 2008 som en slankere og høyere ambisjoner Passat sedan coupe ble renovert i 2012 med en 'restyling' som oppdatert design, utstyr og motorer. En ny generasjon er på vei, og utviklingen fortsetter.

den nye Volkswagen CC kommer i 2017 i form av ny modell, endrer navn: i disse spion bilder viser vi en enhet testing på amerikanske veier. Den nye generasjonen kunne forutse sin endelige utforming gjennom en tidligere prototype utstilling, vil presentasjonen foregå på den kommende bilutstillingen i Paris 2016, i begynnelsen av oktober.

den Volkswagen CC var en modell av relative suksess i land som USA og Kina: sin andre generasjon vil igjen bli en global modell, og selvfølgelig også bli markedsført i Europa. Denne enheten kamuflasje tilslører alle detaljer klart, men produksjonsmodellen vil ikke fjerne seg for i sin design prototype Volkswagen C GTE Coupe, vist på 2015 Shanghai Motor Show.

Dette er 2017 Volkswagen CC Det vil ta svært nær den nye Volkswagen Passat front, med en elegant krom grill horisontale bladene og frontlykter lignende stil. Dens størrelse vil vokse til 4,90 meter i lengde og akselavstanden økes med fem centimeter, mateniendo en bratt skråning på baksiden av taket av inspirasjon kupé.

Med fire dører, interiør romslighet ikke bli neglisjert i Volkswagen CC 2017, og Passasjerer i baksetet har mer plass lengderetningen for å få plass til bena og større takhøyde for overhead. Det vil være tilgjengelig med forhjulsdrift og 4Motion firehjulsdrift i kombinasjon med et bredt spekter av bensin- og fire-sylindrede motorer.

Det vil bli ny Volkswagen CC GTE, plug-in hybrid som bildet av Volkswagen Passat GTE tilbud 218 hk Takket være kombinasjonen av en liten TSI motor og en elektrisk motor. Den nye Volkswagen CC vil være over nevnte Passat, med priser litt høyere enn dette: vil starte fra rundt 35.000 euro, vil det bli offisielt presentert i 2017 og premiere nytt navn, forlate initialene 'CC'.

bilder: Automedia