Seat

SEAT har hybrid planer, men så langt ikke kommet

Hvem andre som minst har allerede hybrid eller svært effektive versjoner i sitt utvalg av modeller. SEAT tar lengre tid å gå inn i denne teknologiske kampen, men de har sin hvorfor. Selv om selvfølgelig planer for å hybridisere området de er der.

For litt over et tiår for verden sirkulerte en ny miljøbevissthet. Hybrider er ikke lenger fremtiden, er mer enn tydelig virkeligheten, og selv om deres tall er fortsatt lavere enn de av sine olje brødre, må tas i betraktning. Alle merker er fokusert på lanseringen av effektive enheter, inkludert sete, til tross for ikke å ha forretningsmodeller, planlegger en sterk strategi rundt dem.

Om noen år vil vi se en hybrid SEAT, men i øyeblikket er langt

Og det må man huske på at setet er plassert som en merkevare for et ungt publikum. Sine modeller, som Ibiza, Løven, eller den siste SEAT Ateca, De søker å tiltrekke seg et ungt publikum, med ikke altfor mye kjøpekraft. Og hvis det er noe de har hybrid er de høye kostnadene ved utvikling.

Som han diskuterte en direktør for SEAT magasinet Autocar: " Teknologi og utvikling er det, men i det øyeblikket de er ute av rekkevidde for yngre kjøpere, som er vårt viktigste marked. En gang prisene faller vi vil ha alt du trenger for å ta det store steget."

SEAT har allerede demonstrert dette, og gjort nesten tre år siden når det kom til å lyse den nye generasjonen av SEAT León. Et grønt Lion gjorde en opptreden. Brukes en svært lik plug-in hybrid system som vi ser i dag i Volkswagen Golf GTE. En 1,4 TSI bensin enhet med en elektrisk motor forbundet med en 8,8 kWh batteri.

Hybrid Leon er allerede ekte, selv om det ble presentert som en prototype

Grønn Lion som ikke bestod prototypestadiet for de samme grunnene som nå. men Det serveres å demonstrere at SEAT serien er klar til bruk. Det er ukjent hva de brukte modeller, men vurderer logikken de vil mellomtone enheter, for eksempel Ateca og Leon. Over tid vil vi vite, men for øyeblikket vil det ikke umiddelbart, som avslørte planene for 2017 lekket.