Tesla

Tesla nettverk av kompressorer enn et dusin i Spania

For når Tesla Model 3 til Spania, reise langt vil bli en realitet uten leier sporadiske eller uforutsigbare kostnader. Brukere av Model S og Model X og må betjene et voksende nettverk av hurtigladere Tesla.

Nettverks kompressorer, grå de neste åpninger

den lading nettverk Tesla er distribusjon i Europa fortsetter i samme tempo, inkludert den iberiske halvøya og øya Mallorca. nå er det 14 kompressorer tjeneste Ifølge nettsiden til Tesla, som gir en "Chute" av 270 km med autonomi i en halv time. Dermed lange turer er mulig.

Ifølge Tesla visjon blir kompressorer rundt korridorer utplassert langs hovedveiene. I tilfelle av Spania, er den beste dekningen i radielle ruter (Fra Madrid) og Middel aksen (A-7 / AP-7). Dekning vil øke over tid. Denne informasjonen er tilgjengelig i nettlesere biler, ikke bære en liste.

Kompressorer tillate lange turer med rimelig pause, og de legger mye energi i en svært kort tid. Bortsett fra de første par tusen eiere, andre har 400 kWh per år gratis (Om 1600 km endring), og tilsvarende to ganger for å lade opp hjemme uten noen rabatt eller tidsbegrensninger: 0,24 euro / kWh for tiden.

Likevel betale halvparten av kostnadene vil være at ved bruk av bensin (8 liter / 100 km)

Den siste supercharger har blitt åpnet i Tordesillas (Valladolid), den eneste på vei til Galicia og Asturias fra sentrum i øyeblikket. Andre steder er Burgos, Madrid, Ariza, Lleida, Barcelona, ​​Caldes de Malavella, Girona, L'Aldea, Paterna, Valencia, Albacete, Murcia og Cullar. I Portugal må legges Lisboa.

Innen utgangen av dette året De er gitt flere åpninger av superchargers, Vi kan sitere Miranda de Ebro, Ponferrada, Navalmoral de la Mata, Alarcon eller Aguadulce. Det er en veldig beskjeden distribusjon i forhold til den enorme tettheten av superchargers er i Sentral-Europa, spesielt nær Sveits, Tyskland, den franske Riviera, Nederland ...

Tesla er logisk at de landene hvor eiere av sine biler der, og hvor mer bruk har prioritert. Faktisk måtte de ta tiltak for å hindre superchargers skaffet av lokale drivere. De har blitt utformet slik at folk som passerer gjennom boks turné Europa uten store stopper. Vår kollega Saúl López vitner til dette når du besøker Spania fra Norge.

lade~~POS=TRUNC nettverk "Load Destinasjon"

Faktisk, takket være supercharger er mulig å lage virkelig lange bilturer. Fra Andalusia til Sørkjosen (Norge), Storbritannia, Polen, Sør-Italia, Vrgorac (Kroatia) ... I USA bedre ikke snakke om dekning, er det ditt hjemmemarkedet. Andre områder av verden er godt dekket østlige Kina, Japan, østkysten av Australia, UAE, etc.

Men Tesla bor bare superchargers. Selskapet har nådd avtaler med hoteller, restauranter og kjøpesentre for slitne reisende foreta en roligere stopp. Selvfølgelig snakker vi om en rate lavere belastning, som kalles "Load Destinasjon".

Autopilot og mellom pausene, reiser Tesla blitt mye mer utholdelig

Kraft varierer fra sted til sted, men vanligvis 11 eller 22 kW. Kunder som gjør reservasjonen tenke på lading bør spørre før, fordi det i mange tilfeller er det bare én lader. 11 kW strøm er en liten, men sikrer en full lading i løpet av tiden du vanligvis dra nytte av et hotell.

Dekningen av denne ladenettverket "langsom" (For hva en Tesla) er veldig bra på østkysten og sør radielle ruter, vest for Portugal, Baskerland, Madrid, etc. Selv Galicia er relativt godt dekket. Alt dette som i 2017, når det finnes et par titalls Tesla sirkulerende, All Model S og Model X.

Etter den tid Modell 3 kommer flyter bedre spansk forhandlere øyeblikk fra Madrid, Valencia og Barcelona nettverket vil være bra nok i capillarity slik at deres eiere kan ta den spanske geografi uten store bekymringer om autonomi. Konkurranse kan allerede espabilar, Tesla tar år fremover.

Og hvorfor Tesla kan reise langt? Lett, de har batterier i de grunnleggende modeller, nesten doble eller tredoble kapasiteten til en vanlig elektrisk turisme, er det også en betydelig forskjell i pris. Ladekontakten Tesla eier, gjelder bare for sine biler, for ikke å nevne at lades så fort støttes av de fleste elektriske i omløp.

For en Tesla ladenettverk, gå her: www.tesla.com/es_ES/findus